fredag 27 november 2009

Allt som jag kom på just nu

Hujedanemig, nu går jag in på tredje dagen på raken utan träning!
Har jag blivit lat? Nää, inte egentligen. Hinner bara inte med.
Kommer bara inte upp i tid om mornarna för att hinna träna då, och kommer hem då läggningstiden redan passerats. Knas!
Känner ändå att det finns viktigare saker att göra denna vecka...Som att ta en helkväll i soffan för att hinna umgås lite extra med sambon och åka på julshopping med Malan och hälsa på syster. Sånt man borde göra oftare, men inte gör.
Och idag är det Fredag också. Valde att gona mig under täcket lite längre än jag först hade tänkt.
Börjar klockan 12, och jobbar stängning. Så ikväll blir det nog inte heller nån träning... :O
En lite längre promenix kanske, men inte mer...
Fredagkvällar är heliga! Soffhörnet intas och Idol kikas på.
Kanske hinner svettas lite i helgen? Den där "lediga" helgen som kommer nu. Där emellan julbaket (som Malan har hittat på), personal mötet/middagen, julskyltningen, städen, gardinhängningen och adventsframställningen?
Hoppas hoppas... Jag behöver lite rövslit innan vägningen på Måndag.
---
Det är nu den där härliga julstressen börjar komma smygande mer och mer. En månad. Och Julklappar ska inhandlas, Julmat ska köpas och göras iordning, Jobbet ska skötas, Lägenheten skall grundstädas och pimpas, mormors hus ska få städat och fint, Den ultimata granen ska hittas.
Det är mycke att tänka på, men det gör inget för jag är nästan klar med Julklapparna redan.
Katschhhiiing!
Sjukt vilken julälskare jag är! :S :)
Nåväl, gårdagen...
Resan mot Örebro började på riktigt redan när vi skulle tanka. Lyfte på slangen och nån jävel hade satt i spärren. Hela min out-fit dränktes med härligt uppfriskande bensin. Mmmm...yummie! Hit med en tändsticka så får vi lite värme!
Redan lite försenade var det bara att åka hem igen, slänga av sig den brandfarliga klädseln, försöka torka bort det värsta av bensinlukten på benen med en blöt handduk.
Snida om till annan utstyrsel, hänga ut de gamla paltorna så att hunden inte skulle få för sig att bli lite hög under kvällskvisten...
Å så iväg igen.
Chauffören
Hittade till campus UTAN vägbeskrivning och överraskade Moa som satt och väntade på att vi skulle ringa och fråga om vägen. Väääldigt bra med mitt usla lokalsinne. ^^
Marieberg...

syster

Som vanligt när det gäller att hitta saker åt andra människor, så hittade vi mest saker åt oss själva. Vågade knappt titta på saker, ifall jag skulle vilja ha något. Men jaaa, det lyckades väl sisådär när jag var in i två (?) provrum för att testa saker? Och köpte en julklänning åt mig själv?

Posers...Jag? Köpte. Syster? Nej.

Åkte till IKEA.
Drömde oss bort. Handlade. Åt mat.
Nyttigt? Inte speciellt...Men det duger åt en hungrig. :)

Känns som att vi inte var där längre än en timme eller två...men då vi inte var hemma igen förän halv 11 igår kväll, så var det nog lite längre...
Fyra julklappar, en julklänning och ett täcke rikare!

Tack för gårdagen Moa och Malin! :)

----

Borde lägga på ett kål. Håret ska fixas och sminket ska kletas, sen blidde det jobb. Stängning.

Sandra sa...
Hur tidigt stänger er butik egentligen? :O När jag jobbar stängning slutar jag 22.15, haha. :)

Haha, Vår butik stänger klockan 18 på vardagar och 16 på helger. Och så har vi 45 minuters städning tre dagar i veckan (idag är en sån dag). Under högsäsongerna (vinter och sommar) stänger vi klockan 19 i veckorna och kl 18 på helger. Vi är en liten butik i en by med endast 700 invånare, så det skulle inte gå ihop att ha det öppet längre... Men det blir långa dagar (speciellt under högsäsongerna) då man ofta jobbar från klockan 8 till kvart i 8 på kvällen...Fast jag borde nog inte klaga hör jag. ;)

Tjoflöjt!

Inga kommentarer: