torsdag 23 oktober 2008

vägningsnervositet och bläää


Vägning imorn. Funderar på hur det har gått denna vecka. Kändes riktigt bra igår, men idag har den känslan avtagit nästan helt. Har knappt hunnit gå nå alls idag heller, bara en 4 km lång sväng imorse och en pyttepytte på kvällen.
Och till råga på allt så har jag ätit pepparkakor, utan att ens tänka på att jag kanske inte borde. Det gick som på räls, precis som förr. Mamma och Jim var ner på en kopp te och pepparkakor (en lite för tidig firelse av älsk), och med teét slank det ner ett X antal pepparkakor för mig. Jag mer eller mindre proppade i mig dem. Kanske inte gör nått i det stora hela, men ändå räckte de för att dra ner hela min känsla om att jag gått ned även denna vecka.

Tänk om jag väger mig imorn och har gått upp det kilo jag lyckats gå ned? vad gör jag då?

Bakat "smaltårta" idag också, som inte alls blev så smal som den skulle bli. Fanns inge Kesella lätt att få tag i på coop, så det fick bli vanlig. Ett tag funderade jag nästan på att åka till närmaste affär och kolla om de hade (en resa på minst 6 mil tur och retur), men gav upp den tanken så fort jag insåg att jag inte skulle hinna. Så,det får väl bli som det blev helt enkelt...inte så mycket att göra åt nu.
Får hoppas den blir god när den väl blir klar, har inte haft på glasyren och bären än.

Ledig dag imorn. och jag har som vanligt ett fullproppat schema för dagen! Ska gå upp tidigt å ge älsk frukost och paket på sängen innan han börjar klockan 8 har jag tänkt, Det är ju ändå hans födelsedag. ;) Väga och mäta mig. Sen blir det en långpromenad (satsar på 7 km). När jag kommer hem ev. en vända med tränings dvd:n. Sen göra klart tårtan. Vänta på att posten ska komma, vänta lite till och vänta lite ytterligare (svaret om jag fått heltidsjobb på tvätten väntas komma imorn eller på Måndag),Kanske bli glad eller besviken. Åka till Ludvika med Erik och handla saker till smörgåstårtorna. Hem igen och göra dem. Sen blir det troligtvis lite kalas med tårta imorn kväll.
Full rulle så att säga!
Älsk är helt SJUKT nyfiken på paketen som jag radat upp, särskillt det stora. ;)

Nu ska det bli ordning på Naannii när det gäller maten också! har lånat två smalmats kokböcker på bibblan och skrivit av några recept som jag kommer ha stor nytta av. jag måste verkligen bli bättre på att laga nyttig mat, utan att använda mig av 10 kg grädde vid varje kok. Att äta mer måste jag också fortsätta med. Har gått bra den här veckan tack vare lasangen jag gjorde, men lite tråkigt att äta samma sak en hel vecka. :P Så fort jag får lite tid över ska jag göra några soppor jag kan frysa in.

Vet fan inte vad jag ska skriva mer...Tankarna som bubblade upp likt lava ur en utdöd vulkan fick mig helt plötsligt att tappa stinget för allt. Jag HATAR när det blir så.

Hoppas på bättre dag imorn. Vägningen kanske kan göra mig lite gladare i alla fall.
Nu blir det betapet en sväng, sen gå och lägga mig å läsa.

// Naannii

Inga kommentarer: