tisdag 14 oktober 2008

doktorsbesök och slit

Djin och jag lurade älgjägarna i morse! HA! De skulle tusan i mig inte få förstöra en enda morgonpromenad till med sitt pangande! Det var bara att gå upp lite tidigare, kl 6 för att vara exakt. Då var var vi ute innan de ens kommit ut i skogen. Oerhört smart tycker jag. Men trafiken var hård på morgonkvisten, riktigt hård för att vara i den här lilla skit byn. Såg mer än 46 bilar på 40 minuter... Å 99% av dem var säkerligen jägare, som verkade ha tävling om vem som skulle hinna först ut till lagens samlingsplats. Ujujuj hur de körde...

Nåväl, jag fick i alla fall en helt godkänd morgonpromenad, utan pangningar och en rädd vovve i kopplet.

Heldag på coop idag, 8.45 - 18.30... Jobbig dag måste jag säga. Men jag överlevde.

Min hemska halsont vägrade låta mig sova hela natten i natt. Vaknade gång på gång av att det gjorde ont att svälja, så jag var oerhört trött när klockan ringde. Dessutom var morgonmackan en pina att få i sig. Så jag bestämde mig för att ringa vårdcentralen och höra om de kunde ta sig en titt i min onda hals. Fick komma dit på lunchen klockan 1.En sköterska tog hand om mig först, sen var hon tvungen att ropa dit en till för att hon inte alls visste vad det var som härjade i halsen på mig...De två stod å glodde ner i mitt gap en stund. Sen gav de upp och ropade dit doktorn. Å där stod de, 3 stycken och glodde. Tillsist kom doktorn fram till vad det, som han sa, "måste" vara... HALSFLUSS! :(
Å jag som har gått runt å väntat på en rejäl förkylning i två veckor. Men men, konstigt att den inte kom när jag redan var sjuk nog utan att veta om det. Träääligt.
men imorn får jag penicillin. Då kanske de här kan få ett slut en gång för alla.




Imorn går jag över till fiendernas sida. Japp, just precis, jägarnas.
Ska med pappa å jaga älg på morgonen innan jag börjar jobba. Ska faktiskt bli riktigt kul. Händer ju inte så ofta nu för tiden. Tur bara att pappa jagar så långt från byn som han gör, då slipper jag ha skuldkänslor för att kanske göra Djin rädd här hemma. Det får andra stå för. :)

Kvällspromenad på 35 minuter...
12 245 steg stannar stegräknaren på för dagen.

GRATTIS största systeryster på 28-års dagen! <3

hejdå kilon, men först...hejdå Halsfluss!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja nu gäller det väl att ta det lite lugnt med motionen va? Men det fixar du ändå, vi ska ju ändå shoppa hela dagarna så du kommer inte hinna träna haha. Mysigt att få åka med ut på älgjakt.