onsdag 22 oktober 2008

smalkänslor och stresshelg

Idag har jag faktiskt känt mig smal! :0

Inte smal "på riktigt" som smala människor är, men ändå smalare än annars på nått sätt. Kanske börjar jag själv se skillnaden runt magen, eller så känner jag mig bara lättare pga. av alla promenader som gör mig piggare och gladare. Jag vet inte...men jag gillar det.

Jag satt tillochmed upp håret i hästsvans i morse. Det brukar jag aldrig göra. Har testat flera gånger, men nästan alltid släppt ner håret igen eftersom mitt ansikte ser ännu rundare ut i uppsatt. Utsläppt hår har länge varit som ett skydd, lite som en "gardin" som kan skyla lite av det jag inte tycker om. I dag har varit en MYCKET bra dag för mitt självförtroende.


Har även fått en komlimang idag, av moster. Hon sa att jag blir "finare och finare" för varje gång hon ser mig. Jag vet inte om hon såg att jag gått ner lite i vikt (vet inte heller om hon vet att jag försöker), eller om hon bara sa så för att jag ser friskare och piggare ut, eller för att jag hade nya kläder på mig, eller på grund av nått helt annat...Men det värmde oerhört mycket.
Sånt triggar mig till 1000!


Låter kanske lite själviskt. Men det är absolut inte ofta jag har såna här dagar, så jag är överlycklig! ni får förlåta mig...
Dagen började med en timme lång promenad. för en gångs skull regnade det inte, men det var kallt. Det dröjer nog inte länge nu tills jag vaknar och snön singlar ner från himlen. Känns som att det kan komma vilken dag som helst. Jag undrar hur jag ska klara mig då. Jag hatar att bli blöt om fötterna och att halka hit och dit hatar jag minst lika mycket. Promenaderna kommer att minska, kanske inte i tillfällen, men garanterat i avstånd. Därför har jag funderat på att börja spara pengar till en boxningssäck. Så jag har nånting att variera min träning med. Längdskidor kommer det förståss att bli också...men jag måste ju ha någonting annat förutom tränings dvd:erna som jag kan göra inne då minusgraderna fryser snorkråkorna till is så fort man sticker ut näsan. ge mig variation!


Helgen som kommer kommer att bli en riktig "integånerivikt"-helg, tyvärr. Men jag ska försöka påverka det så mycket jag kan, men ändå ha kul. På Fredag fyller älsk 24 år och det blir självklart kalajs. För en gångs skull är jag lite förberedd och har fått ett recept på en smal-chokladtårta av mellersta syster. Så den kan jag tillåta mig att snaska lite på iaf. Hade varit tråkigt att göra en vanlig tårta och ha jätte dåligt samvete för varje liten slurk jag drog i mig.


Dessutom är det Eriks 30-års fest på folkan på Lördag, och jag har tagit på mig ansvaret att göra smörgåstårta för 30 pers. Har aldrig gjort smörgåstårta själv i hela mitt liv så det ska bli spännande. Vilken utmaning! Med dessa kalas kommer det att bli stressigt. Jobbar ju imorgon. Och jag måste hinna baka tårta, göra smörgåstårta, städa och allt annat innan helgen. Så vi får väl se hur mycket träning jag kommer hinna med. Å så kommer ju Carin och Carro (och kanske Erika och Nathalie) och ska sova här från Lördag till söndag också. Trots all stress kommer det bli en riktigt rolig helg. :)


Är glad att jag valt att väga mig på Fredagmornar. ;)

Dagens steg slutar på 8 216.

Natti natt...








Inga kommentarer: