måndag 6 oktober 2008

10 621...

Första dagen med stegräknare slutar på ca. 10 621 steg. Exakt vet jag tyvärr inte för jag råkade komma åt "clear-knappen" två gånger. Men eftersom det var första dagen, så hade jag en jäkla koll ska ni veta, så jag vet ungefär. Haha, har gått runt å kollat på den där mannicken hela dagen.

Träligt bara att inte kunna se hur långt jag gått, eller hur många kalorier jag bränt. Måste komma på nått sätt så jag inte lyckas komma åt den där rackarns knappen nå mer.
Det borde egentligen finnas någon lock-knapp som gör att man inte kan trycka på nått när man har den i, eller åtminstone så skulle det vara svårare att nollställa den. "/
Får fundilera på det.

10 000 steg på en dag...det blir 70 000 på en vecka. På det måste väl ändå kroppen reagera, lite iaf? fast att lyckas hålla den här standarden varenda dag en hel vecka blir nog allt för svårt. Särskillt den här hektiska veckan.

Idag blev det heldag på coop, och imorn börjar min kariär som biblotekarie.
Ska jobba på bibblan onsdag och Torsdag kvällar eftersom faster är sjukskriven. Och imorn ska jag få en introduktion av mamma. tre dagar bibblan, å sen Fredag på coop.
Är inte alls van att jobba så mycket, men ser mer än gärna fram emot det...Inte minst lönen. :)
Och på Lördag blir det folkrace igen, äntligen. Har saknat folkracetävlingarna. Det är så roligt att titta på. (måste ändå erkänna att det kommer bli tomt med en tävling utan Pisa). Fick ett sms vid 9 imorse om att de gick ombord på flyget då.

Haha, vikarie på bibblan. Vem fan skulle ha trott det? Är riktigt nervös för hur jag ska klara av att säga till ungarna vid datan att de väsnas för mycket, lyckas hjälpa folk att hitta böcker å allt som man ska göra. Ujujuj. Önska mig lycka till!

Två långa promenader idag föressten. Förkylningen stoppade mig inte ens imorse. Antingen har jag blivit bättre, eller så har viljan blivit större. Jag vet inte riktigt...men bra är det.

Har 15 kilo kvar att gå ner. Känns oerhört mycket eftersom jag bara lyckades gå ned 0.4 förra veckan. Fast i och för sig är jag ännu bara i början i jakten av mitt överflödiga jag. får hoppas att jag lyckas få kilona att rasa lite mer den här veckan iaf.
På tal om vikt å sånt, så går min ny inköpta våg fel. Eller är det mammas som gör det? Det skiljer hela 2 kilo mellan vågarna. och självklart är det min som väger de där 2 extra kilona. Jobbigt att byta nu. och helt plötsligt väga 2 kilo mer bara för att man bytt våg. Jag vill ju gå ned i vikt! Inte upp!
Den största frågan: Vilken stämmer?, egentligen?
Mammas gamla dyrare våg, eller min nyinköpta billiga?
Det lär nog förbli ett mysterium.

Nåväl, det viktigaste är väl egentligen inte vad jag väger, utan att det går nedåt. :)

Kom precis på att jag glömt bort att skriva dagens tips i de senaste bloggarna. Vad ska bli dagens? hmmmm...jo.

Dagens tips: Skaffa en hund! Då måste man ta sig ut! :P

Jaga vidare...bort ska det överflödiga!

Inga kommentarer: