torsdag 30 oktober 2008

under och förvirring

"Och på den andra dagen uppstigen igen, ifrån de döda. Sittande på naannii´s högra sida..."

Tro det eller ej, men när jag kom hem från jobbet och skulle slänga min simmande stegräknare så funkade den igen...helt plötsligt bara! Riktigt skönt! Igår hade jag ingen å nu har jag 2, eftersom jag fick fasters också. Dock inget batteri kvar i den, men det kan man väl byta. Härligt att ha en i reserv ifall det skulle hända nån liten olycka igen.

Innan "undret" gick jag 4000-stegs promenaden imorse, så att jag skulle kunna ha nån humm om hur långt jag gått. Därefter lekte jag bibblotant till 19.15.

Kvällspromenaden blev genast mycket roligare nu när jag hade en stegräknare att jaga mina kilon med igen. Gick en bra bit. 5 457 steg för att vara exakt. så med morgonens promenad och de steg (ca. 1500-2000) jag gick på bibblan så är jag lugnt över 10 000-stegs regeln! GÖÖÖTT!

Det har hänt mycket idag ska ni veta. Fått två konstiga och överraskande samtal. Först ringde det en tjej från Säfsen resort och undrade om jag fortfarande är intresserad av att jobba hos dem i vinter och bad mig komma på intervju på Tisdag klockan 10.00. Jag som redan fått ett brev om att jag inte fick nånting...Knas! Men, de fick väl panik nu när det var så många som redan fått jobb där i vinter fick heltid på tvätten. Då fick de börja leta igen. Frågan är bara hur jag ska göra... Jag har ju vikariatet på bibblan, halvtid fram till nyår, dessutom kommer jag troligtvis få mer på coop då en slutar och öppettiderna blir längre. Men, får jag heltid på säfsen under vintern kanske det är bra? inte lika bra betalt, men i längden kanske det blir mer?
Vi får väl se...måste nog överväga det hela väldigt noga!

Det andra samtalet var ett samtal jag missade, vilket kanske var tur då jag och lollo till sist hittade numret på google. Ett sånt där nummer som tar ca. 120 kr om man ringer upp! :0
Så, ringer nån från 0770330030 så svara inte, och ring för guds skull inte upp!!!
Tur att jag inte tycker om att prata i telefon så jag inte gjorde det :P

Fredag imorn..igen! och jag är lika nervös som vanligt. Vägning och mätning! med de nästan 40 000 steg jag gått och en vända med tränings dvd:n borde jag väl ha gått ned även denna vecka? Men man vet ju aldrig...det är det som är så jobbigt! Går man ner i vikt även om man inte blir svettig? det är ju så kallt ute att jag nästan aldrig svettas, hur långt jag än går.
Jag vill inte gå +...skulle bli så besviken på mig själv då.

Jag slarvar fortfarande med maten. Äter för lite vissa dagar och alldeles fel mat andra. Jag MÅSTE verkligen ta tag i det! (jag har sagt det förr, men jag säger det igen) . Godis, dricka och fikabröds förbudet håller jag fortfarande. Har blivit så van det att jag knappt tänker på det längre. Sa till och med nej till kakan som Krister bjöd på idag, utan att ens tänka efter. Så jäkla skönt!
Men på Lördag ska jag faktiskt unna mig lite smågodis...det är ju billigt nu pga. halloween å allt. Men bara liiiiite!

Boxningssäck! Nästa planerade sak att köpa för att underlätta min träning. Måste bara komma iväg nånstans där det finns att köpa! :)

Har jag lyckats jaga iväg några hekto?
det får vi se imorn... "/

Inga kommentarer: