lördag 18 oktober 2008

Gbg och provrums-skräck


Heldag i Göttlaborg, å vi tog oss in till stan för lite mer shopping. Detta trots att vi igår bestämde att vi INTE fick handla något mer på grund av en gnutta platsbrist i bilen. jag hittade ett par svarta stövlar med liten klack som jag köpte. Så köpte Linn en svart bolero och ett par svarta tygskor åt mig i sen födelsedagspresent. Perfekt...!
Dessutom handlade mamma och Moa också lite mer...vi får väl se om vi får plats i bilen imorn. :)

Provrums historien idag var en ren besvikelse. Trots storlekarna 40 eller 42 verkade jag inte komma i nånting. Och det jag väl kom i såg inte alls så bra ut längre då de väl satt där de skulle sitta. Hittade två klänningar som jag blev helt kär i, och likadant var det med dem. Dragkedjorna fastnade halvvägs upp, mitt på det oönskade fläsket. Och inte fanns det några större storlekar heller. Jag hatar det! vill inte ha det så här! Att testa kläder ska va roligt, inte som värsta mardrömmen!

Åt på en sushi restaurang inne i stan också. Ett tag tänkte jag testa på sushi, tro det eller ej, men jag har fan aldrig ätit det förut. efter ett tags tänkande ballade jag ur och tog kycklingspett och ris istället. Riktigt gott var det. Smakade en bit sushi av Systeryster...de gick väl, men inget som jag annars skulle äta.

Har fortfarande inte brutit mot reglerna. Det är helt sjukt att jag klarat mig så länge som jag gjort. Men ikväll tänjer jag lite på gränserna, ytterst lite. Ska tillåta mig själv att dricka coca cola zero till maten har jag tänkt, å äta lite naturgodis. Nånting måste man ändå få unna sig. :)

Nu är jag trött igen, helt slut. Känns som att jag gått hela dan, och det har jag väl nästan i och för sig. Ska snart äta fiskburgare och sedan ska vi spela nå spel som Linn, Calle och mamma tyckte att vi skulle spela. Jag kommer säkerligen förlora, haha, det brukar jag göra när vi väl spelar något. Det är inte alltid kul att vara minst i familjen, Speciellt inte då man blivit så stor att man inte får ta barnfrågorna längre. På den tiden var det i alla fall lite lättare att hänga med. ;)

kan fortfarande inte komma på någon belöning till första delmålet, som är 87 kg. (väger nu 89.4) Men jag har en för delmålet -10 kg (dvs. 80kg), då blir det troligvis en tatuering. och när jag väl når mitt slutmål (som är 75 eller 70 kg, har inte riktigt bestämt) blir det en jädra belöning...En helt ny garderob kläder!
Om jag nu någonsin når det. vissa gånger känns det som att jag ska klara det, andra blir jag mer osäker...
men jag vill!

imorn blir det hemfärd. Biltur på 5-6 timmar igen. Saknar Djin och älsk lite grand...är inte van att va ifrån dem en hel helg.

// Naannii

Inga kommentarer: