fredag 10 oktober 2008

2:a vägning

Helvete! Här har jag kämpat på som fan hela veckan för att äntligen komma under det där 90-strecket på vågen...men gör jag det? ICKE!
Ligger kvar på precis samma vikt som förra veckan. 90.0!
Ska det va så jädra svårt att minska lite? I alla fall så jag kommer under 90.
89.9 hade fan varit bra.


Nåväl:
Vikt: 90.0 (+-0)
Midja: 97 cm (-1cm)
Byst: 111 cm (-3cm)
Höft: 109 cm (-3cm)
Arm: 34 cm (-2cm)
Lår: 63 cm (-1cm)


Är tur att nånting händer i alla fall. Men jag kan inte låta bli att tänka på att jag inte rasar i vikt nånting. Det försvinner ju en massa centimeter (vilket är bra iofs), men ändå sätter sig dessa kilon på andra ställen som det verkar. Booring...

Hade bra lust att gå å lägga mig efter vägningen. Gick upp redan 06.15 för att hinna med vägning/mätning och promenad. Men Djin ville ut så jag tvingade mig. Letade på mina träningsskor i garderoben och tänkte att jag skulle slippa bli blöt idag, vilket misstag jag gjorde! Hann knappt en meter utanför dörren innan hälarna började skavas upp. Skavsårsskorna!!! Det hade jag helt glömt bort. Å ändå var jag för lat för att gå in och byta. Vilket jag ångrar nu, efter en 30 minuters promenad, sittande här med Uppskavda hälar. Bajs morgon!

Jag fattar inte hur mycket jag ska behöva göra för att minska i vikt. Det verkar ju inte gå för fem öre. Nu tar jag en liten paus under helgen för att vila upp mig och förhoppningsvis få bort förkylningen, sen ska jag ta mig tusan köra på helfart hela nästa vecka. Dessutom, ska jag göra krafttag och försöka hålla mig borta från allt godis och skit.

Det MÅSTE gå!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Sanna!!

Här kommer mitt resultat efter andra veckan.
Vikt 66,5 (-0,3hg)
Byst 106 cm(-1cm)
Midja 94 cm (0cm)
Höft 97 cm (-1cm)
Lår 51 cm (0cm)
Överarm 33 cm (0cm)

Inga sensationer direkt men det är vällan bara att köra vidare på den inslagna vägen;-) eller hur? Vi kämpar på o peppar varandra när det behövs tycker du är duktig som kommit igång.

Nej nu är det dax att börja packa inför den stora kvällen med våran husgud Caj Karlsson o en hotellnatt i (en annan del av) Köping.

Kram och sköt om dig/ Stinapepp

(Vi ger järnet kommande vecka också .... eller hur.)