fredag 24 oktober 2008

1 månad sen start och födelsedag

-0.6 kg! IGEN! :D Underbart!

Dagens svart på vitt:
vikt: 88,8 kg (-o.6 kg)
Midja: 96cm (+-0)
byst: 110cm (-1)
höft: 108cm (-1)
arm:33cm(+-0)
lår: 61cm(-2)

På en månad har jag gått ned 1,6 kg... Är det mycket?...jag vet inte. Har ingen aning om vad som är mycke eller lite när det gäller sånt.
Helt okej tycker jag själv, för att bara ändra och dra ner på vissa saker.
fortsätter det i denna takt hela vägen kan jag nog nå mitt mål på mindre än ett år. Men först och främst gäller 87 kg! Inte så himla långt kvar nu. "Bara" 1,8 kg kvar. Så en ny träningströja kanske blir om en månad eller nå sånt. :P

Presentöppning på sängen imorse. Älskling blev glad över det jag köpt (ett par mjukis,hårgel,axe presentbox, ett fiskedrag och en stor sån där tavla man kan hitta på barer ni vet, en sån med bilar på och lampor som lyser som billjus och på restaurangen bakom). Djin var självklart med och öppnade paket. (bilden längst upp). Han älskar det! Han är som en liten unge som bara sliter (tuggar) av pappret. Älskade hund! <3>
Har promenerat idag också, 1 timme å 20 minuter. Blev väl en sisådär 8 km eller nått. Hann inte med nå träningsdvd utan var tvungen att göra klart tårtan när jag kom hem. Tror det blev nått fel i tillagningen av den där smaltårtan. Den blev platt som tusan och inge vidare fin. (kanske är mig, och inte tårtan det är fel på). Hoppas den är god iaf.



Nu sitter jag här, har precis städat undan lite, och väntar på att posten ska komma. Nervös som fan över beskedet. Hoppas det kommer idag så jag får veta. Sen blir det Ludvika å handla. Tror ta mig tusan jag ska kila över till Vero moda och kolla om de har nå fint jag kan köpa och ha på festen imorn. Har nästan inga "finkläder" har jag märkt.

Dagen började underbart! Hoppas den fortsätter likadant! :)

GRATTIS ÄLSKLING på 24 årsdagen! Jag älskar dig! <3

// en GLAD Naannii

1 kommentar:

Anonym sa...

Bra jobbat vännen! Är så stolt över dig :-)