fredag 17 oktober 2008

Shopping och 90kilosstrecket


Där satt den! 89.4 kilo visade vågen på imorse! Fy helvete va skönt! Då vet jag i alla fall att vågen kan visa under 90 Kg...Började tvivla där ett tag. ;)
Äntligen är jag under 90-strecket och dessutom har jag nu gått ned ett kilo sedan min vikt-jakt började, ett HELT kilo! Kanske inte låter som så mycket...men just nu är det STORT för mig! Måste snart börja tänka ut nått jag kan belöna mig med när jag nått mitt första delmål, 87 kg. (-3 kg)
Har en hel del idéer till belöning för kommande delmål, men de är lite för stora för att ge sig redan efter 3 Kg. De kommer vid en viktminskning på ungefär 10 kg, och självklkart när jag når mitt slutgiltiga mål.

fast det har ju gått lite trögt om man säger så. 1 kg på 3 veckor är inte speciellt mycket. Men det är i alla fall en början. En början på en massa fler kilon som ska bort, ett efter ett! Och så har jag ju faktiskt minskat en hel del i centimeter också...och detta ska det också bli mer av! Skulle ha lagt in de nya måtten idag, men glömde blocket med resultatena nere i bilen så det kommer senare.

Göteborg, ja vad ska man säga? har inte hunnit se så mycket annat än syster och calles lägenhet i västra frölunda än. Men den är underbar i alla fall! otroligt fin. Sitter här å håller på å somna. halv 10 en Fredagkväll, och jag är sååå trött. Men det är troligtvis logiskt eftersom jag gick upp vid 1 i morse (i natt?) och efter detta suttit i en bil i 6 timmar (40 mil) och även sprungit runt inne på GEKÅS i Ullared i 8 timmar. Ujujuj! det har varit en slitsam dag, men sååå rolig. Och mycket nytt köpte jag också. En massa kläder och annat nödvändigt, pressenter till Älsk, syster och erik osv. Efter en dag som denna tycker jag att jag har all anledning att va trött.

Nya "pluppar" till stavarna köpte jag också, och ett par träningsbyxor. Så nu blir det ännu mera träna av för min del! :)

Dag 5 utan förbjudna saker... Jag klarade ännu en dag! Har helt och hållet levt på loka, frukt och två bitar choklad under resan. Å mat förståss...tog en kyckling-currygryta till lunch (ingen hamburgertallrik som jag annars skulle ha gjort), och fick sallad när vi kom fram hit. Jag börjar känna mig otroligt stolt...
jag klarade att gå in på statoil imorse utan att köpa nå sött och dessutom gick jag igenom den ENORMT stora godisavdelningen i Ullared flera gånger utan att köpa något annat än en mörk choklad.
Det vattnades i munnen en hel del, men jag la band på mig själv. och tänkte på de kilon jag vill bli av med. jag har sagt det förut, men jag säger det igen...DE SKA BORT!!!

Imorn blir det troligtvis någon sorts shopping igen. Linn vill att vi ska gå i affärer och att jag ska peka ut något jag vill ha som födelsedagspresent av henne... Klurigt. Vi får väl se vad detta slutar med. :)

Nu ska jag gå ut och umgås lite innan det blir läggdags. Det gäller att umgås så mycket med syster som möjligt när man väl har chansen. För redan på Söndag när vi åker härifrån kommer jag börja längta efter henne igen..."/

Jakten fortsätter...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Supergrattis! Det är alltid stort när man lyckas bryta en "magisk" gräns. Hur mycket och hur fort/sakta du går ner i vikt är inte det viktigaste, huvudsaken är att du mår bra, att det går åt rätt håll, och att den förändring du gör är hållbar i längden. Bra jobbat så här långt!

Anonym sa...

Åh det är så underbart när den första siffran på vågen är en annan och lägre! Tänk att nästa gång det händer är du nästan klar ;-)