måndag 13 oktober 2008

älgjakt och jakt på kilon


Jaha, då började älgjakten runt om i skogarna idag då. Och med det började min planerade lååånga morgonpromenad gå åt skogen. Pang! och jag hängde mer eller mindre som en vante i kopplet efter Djin, som naturligtvis fick panik och skulle hem.
Träääligt. Men men, man kan ju inte tvinga en livrädd vovve att fortsätta gå när han helst skakande skulle vilja gömma sig under bordet.

Har lånat två iform tränings-dvd:er på bibblan. Testade en av dem igår kväll... ett 30 minuters program på lätt nivå.
Å Herreguuuud vilken träningsvärk jag har idag! trodde verkligen inte att det skulle ta så mycket, men det gjorde det visst.
Dessa kommer jag absolut fortätta med! Var faktiskt riktigt kul. Men, det blir när jag är ensam. Måste se riktigt kul ut när jag försöker hänga med å förstå vad jag ska göra. Den roliga synen vill jag icke bjuda någon annan på. :) sorry.

Jobbintervjun idag gick väl sådär. tycker att de sa ordet "ung" alldeles för många gånger. Lät nästan som att de inte trodde att jag som "ung" kan klara av nånting. Dessutom fick jag inte alls den reaktion jag önskade då jag visade upp mitt gymnasiebetyg. "Varför i helvete läser du inte vidare med de här betygen?????". Jag visste inte vad jag skulle säga. Om jag hade velat läsa vidare hade jag väl inte sökt jobbet. Jag vill inte läsa vidare, jag vill bara ha ett jobb som jag trivs med. Heltid och fast.
Vi får väl se hur saken utvecklas. Skulle bli överlycklig om jag fick det...
Men, jag ska inte klaga på min nuvarande situation heller. Har fått bekräftat idag att jag får fortsätta som vikarie på bibblan. 20 timmar i veckan fram till nyår. Det är ju för tusan halvtid! :D Och så har jag ju någon dag i veckan på coop också! Kanske kan jag få ihop till heltid vissa veckor.
Men, ett fast jobb med heltid 7-16 skulle ju ändå inte skada.

Fyra timmars jobb på bibblan och sedan städning hemma hos mormor. inte förän på vägen upp kom jag på: Hur i helvete ska jag lyckas motstå hennes bjudningar på sockerdricka och tonvis med fikabröd??? Sockerdricka är standard när man är hos mormor och har varit så så långt tillbaka jag minns. Men jag var stark... ända tills glassen kom fram. Där hittade jag ett kryphål. Fikabröd,godis och dricka skulle jag förbjuda, men glass det var fortfarande tillåtet. och dessutom var det var det carte'dor glass! Yummie! Åt lite glass...annars har jag skött mig mycket bra idag. Var inte ens sugen på dricka när Lovisa drack. Trots glassen känner jag att jag klarat av en dag utan större katastrofer. Däremot förbjuder jag också glass från och med nu! Punkt slut! :)

Idag har det även hänt en sak som gjorde mig ÖVERLYCKLIG!!!
Fick höra av en av jobbarkompisarna att det syns att jag minskat i centimeter. UNDERBART! :) :) :)
Det kanske syns, även om jag inte märker det själv.
eller så sa hon så bara för att vara snäll, men ändå, det gjorde mig ännu mer motiverad!

har helt glömt bort stegräknaren idag. Blev så efter en hel helg utan... Men imorn ska jag tusan i mig komma ihåg den! Då är det förövrigt heldag på coop.

Bara att kämpa vidare!

Inga kommentarer: