fredag 3 oktober 2008

1:a vägning





Svart på vitt. Efter 1 vecka:

Vikt: 90.0 kg (-0.4 kg)
Midja: 98 cm (-3cm)
byst: 114 cm (-1cm)
Höft: 112 cm (-2cm)
Arm: 36 cm (+-0cm)
Lår: 64 cm (-1cm)


Det gick precis som jag hade ställt mig in på med Vikten. Det hade kunnat gå åt vilket håll som helst (muskler väger ju också, inte bara fett)...men det gick åt rätt! Inte så mycket, men åt rätt iaf! :)
Måtten var jag mycket osäker på, känner mig fan större nu än jag någonsin har gjort, men som tur var visar det också på minskning. En helt godkänd minskning för min första vecka...och för det lilla jag faktiskt ändrat i min vardag.
Helnöjd! :)

Skönt att ha det avklarat! och att det gick någolunda så bra. Nu är jag sten-pepp på att träna ännu mer veckan som kommer, tänka ännu mer på vad jag äter osv. Om jag kan gå ned 0.4 kilo och minska sammanlagt 7 cm i de olika måtten på en vecka utan att nästan inte göra någonting. Tänk då bara vad som kan ske om jag verkligen lägger manken till!

Jag ska, ska, ska!!! :D



2 kommentarer:

Anonym sa...

Heja Nanni, Heja Nanni! Kämpa på, nu har du ju sett att det ger resultat. Hoppas du hittar en lösning på stavgångsproblemet med Djin. Puss & Kram

Anonym sa...

Grattis!!! Jag visste väl att det skulle gå bra. Håller tummarna för dig. (förresten, borde kanske börja "mäta mig" också och inte bara väga mig)

Mymble