onsdag 1 oktober 2008

dammråttor utan motivation



Well well... Dagen har faktiskt flutit på rätt bra ändå. Halsen blev bättre efter jag drack lite lime-te på förmiddagen. och huvudvärken försvann också efter ett litet tag. Skönt!
Tråkigt bara att man alltid känner sig dåligare på morgonen, det är ju liksom då min största träning sker i regel. Men men...

Hade tänk att ta en promenad när jag slutade jobba vid halv fem, men tanken bankades ur huvudet på en gång jag satte foten innanför dörren hemma. Smuts smuts smuts! Överallt låg det skitiga kläder, disk över hela diskbänken å i vardagsrummet, dessutom låg det dammråttor i varenda liten vrå. (va fan, saknar de också motivation? de kunde väl åtminstone gå å slänga sig själva) Städnings dax!
Fattar inte hur det kan bli så skitigt så snabbt...jag städade ju i helgen! Om man ändå kunde lära sig att plocka undan saker direkt efter man använt nått!
Då skulle man slippa storstäda stup i kvarten!

Det tog mig 3 timmar att diska, städa, vika tvätten och laga mat (som förövrigt blev tacopaj med fullkorn). Gaaah, det är så tråkigt att städa!
Jag tröstar mig med att man iaf rör på sig en hel del under tiden.
Hittade på lite skoj när jag damsög tv-rummet. Satt mig på pilatesbollen å hoppade runt med dammsugarn. Måste ha sett lustigt ut...men det gör inget, det blev ju iaf lite roligare att städa :) dessutom var det ju bara jag här.

Skulle ha gått ut på promenad nu, men städningen tog all energin ifrån mig så jag går en vända lite senare.

Snart Fredag. Åh herregud. jag är redan nervös!

Tänkte börja med dagens tips här på bloggen...
så här är det första:

Dagens tips: saltade solroskärnor! lika gott som godis, bara 1000 ggr nyttigare!

2 kommentarer:

Perny sa...

Ännu godare är kryddade solrosfrön. Tror det är barbique (vet inte hur jag ska stava det där) som jag smakat på, riktigt gott, godare än chips och nyttigare :) rostade så klart.

Anonym sa...

Du är duktig du Nuttis!
Jag håller tummarna för dig!
Puss o kram /Mamsen