lördag 17 oktober 2009

Dragspels visor med spinn

Gårdagen på jobbet gick bra.
Inte alls så mycket gnäll som det annars kan vara.
Kanske för att vi bjöd på tårta, kaffe och godis? och ballonger åt barnen?

Jag hade bara glömt bort en liiiten liiiten pytte detalj...
Tjommarna som skulle komma och spela!!!
I TRE TIMMAR (!!!) satt jag där i kassan, med dragspelsmusik upp över öronen!
Självklart lite gitarrsolon och dånande sång för att krydda till det hela!
Kunder fanns det som jag trott gott om, synd bara att jag knappt kunde höra vad de sa, fast de inte stod längre än en halvmeter ifrån mig. ^^
Trevligt, tyckte kunderna. Självklart! de kunde ju gå därifrån när de tröttnat. ^^
När jag slutade hade jag ett virrvarr av gamla dragspels-dängor, småprat av kunder och pantmaskinens jäkla väsen fastprintade i hjärnan.
Behöver jag säga att hjärnan fick sig en riklig släng av utmattning?

Trots det lyckades jag behålla mitt härliga humör! Not bad!

Idag är jag sliten. Ligger i soffan och myser med filten. Halvsover och lyssnar på musik. Det är lätt att det blir så när man väl slappnar av efter en sån här vecka. Ledigheten gör en seeeeg. Hade tänkt ta mig en lång springtur, men jag får nog spara den till imorn...Kände när jag var ut med Djin tidigare att benen inte alls hade någon som helst lust att röra på sig idag. Tror de har fått en släng av träningsvärk. ^^

Onyttigheternas onyttighetsdag var igår. Dvs. Fredag! Kan inte direkt säga att jag lyckades hålla den nyttig den här veckan heller. "/ En croissant, en dammsugare och två munkar... Jaaa, vad ska man säga: Wihooo!?
Not not not! Satsar på att sköta mig bättre resterande delar av helgen istället. Har nyss skjussat upp älsk till pizzerian för att hämta pizza, själv åt jag en påse nudlar och en macka. Direkt bättre vet jag inte om det är, men det är inte pizza i alla fall. ^^

Det gäller att fortsätta komma tillbaka även om man gör bort sig...Det är ett som är säkert!

Snart är det dags för en tjockis-Naannii att ta tag i "den andra sortens" träning igen. Boxningen, hantel-lyftningen, sit-upsen och armhävningarna. Köra lite mer muskler, och inte bara kondition. Snart så...vill bara njuta av flytet jag har med joggningen nu, tills marken är vit och vägarna livsfarligt hala. Oooo vad jag kommer sakna det i vinter!
Fast det förståss, jag har ju ett par näst intill sprillans nya längdskidor som står nere i källarn och väntar på att få göra nån nytta...Det hade jag nästan glömt!
Öka på förra vinterns två-mils-utmaning till tre mil kanske? eller varför inte fyra? Det gäller att smida medans järnet är varmt! ;)

----

På tal om ingenting alls, så såg jag att många hade kikat in min blogg i förrgår. 90 sidvisningar på en dag. :O Ni kanske inte tycker de är vidare mycket, men för mig är det massor!
Kul att så många läser!
Våga kommentera mera. Jag vill höra era synpunkter. Har ni tankar, eller tips som kan hjälpa mig med vikten är de varmt välkommna! Och tycker ni jag är helknäpp så vill jag gärna höra det med! Alla kommentarer positiva som negativa är välkomna! ^^

Så, sätt igång å kommentera, så ska jag gå och jävlas lite med min sambo... Han är så söt när han blir sur! :D



1 kommentar:

Sockiss sa...

visst är det trist när folk inte kommenterar? eftersom jag själv vill ha kommentarer, så kommenterar jag på nästan allt jag läser själv. ha det gött!