torsdag 22 oktober 2009

Bara att acceptera...

Uäck, vad tråkiga inlägg jag gör hela tiden.
Det är städning, jobb och träning, sen lite träning och städning och jobb igen.
Har jag inget liv?
Öhmmm, grattis Naannii'n...
Tadadaddaaaaaaaaaaaa....Det där ÄR ditt liv! ^^

Det är liksom ingen idé att folk ens läser mina dagliga inlägg, för det står egentligen i princip samma sak i allihop. Läs ett, så känner ni mig lika bra som er bästaste vän, typ.
Gosh, vilket öde. Världens tråkigaste 20-åring, här har ni mig! ^^

Det konstiga är att jag faktiskt trivs riktigt bra med mitt liv. Visst, det finns en del som kunde vara bättre...ett heltidsjobb t.ex.
Men i det stora hela, så är jag faktiskt rätt nöjd med mitt lilla liv här ute på vischan.
Ett gym och en simhall skulle ju iofs inte vara helt fel att ha lite närmare än sex mil. Men det kan jag ju se mig i stjärnorna efter här ute i skogen. Och träningspass! Jag läser hela tiden om folk som går på roliga pass...Blir lite avis hele tia!
Man får göra det bästa av situationen helt enkelt. Promenera ilag med tre rådjur som jag gjorde imorse, räkna grodor man ser efter joggingvändan. Allt träningssällskap är bra sällskap. ;)
Eller, njäääe föressten...björnjävlar, håll er borta från mig, det här är min skog! Dessutom tål jag inte björnsvett. ^^

Om sanningen ska fram tror jag mitt liv är fullt upp som det är.
Ja skulle inte ha tid med ett intressantare liv.
Just face it.

Som sagt, jag har inte ens tid med det här...
Måste städa källaren. Ställa iordning mitt lilla fejkgym. Skriva brev om jobb. Kolla upp ett par saker. Tvätta och hänga tvätt. Åka till Hagfors och simma. Besöka bolaget å köpa lite alkoholhaltigt inför helgen... osv. osv...

Höhö, vem har sagt att jag inte har något intressant liv? ^^
Jag gör ju massa saker,
hela tiden! :D

Inga kommentarer: