fredag 7 november 2008

Vikten för dagen.

Dagens våg-historia visar på 87.2 kg. En underbar viktnedgång på 8 äckliga hekton även denna vecka!
Tusans skit att jag inte lyckats döda de där två sista hektona och nådde det första delmålet med bravur... Men men, jag måste säga att jag är nöjd ändå. Nästa vecka ska jag va under 87 strecket! Det har jag gett mig fan på!


Svart på vitt, än en gång:

Vikt: 87.3 kg (-0.8)
Midja:95 cm (+-0)
Mage: 102 cm (-1.5)
Byst: 109 cm (-1)
Höft:107 cm (-1)
Arm:32.5 cm (+-0)
Lår: 60 cm (-1)

Dagen har varit fartfylld som tusan..och lååång. Inte konstigt heller, då den började redan vid 05.15 imorse. Efter vägning och mätning var jag ut på en 7 kilometer lång morgonpromenad. Riktigt skönt. Men också lite läskig. Fick helt plötsligt tankar om vad jag skulle hitta på om jag mötte en björn eller nått (inte helt omöjligt här, men inte heller vanligt). vem tusan skulle jag kunna ringa vid halv 6 på morron? tack vare rädlan då jag gick på på skogsvägen skyndade jag på lite extra. ja, ujujuj..jag är inte skraj av mig, men även de tuffaste av oss blir nog rädda ibland. ;)

När jag slutade jobbet vid ett bar det iväg till Blge med Linda...Äntligen på väg för att köpa min efterlängtade boxningspåse och titta runt lite i affärer. Full rulle hela vägen till Kupolen i bilen... lyssnade på "Basic element" för första gången och blev verkligen helt kääär i en låt! satt å sjöng med samtidigt som vi dansade å snackade en massa skit. Härligt!

Nu sitter jag här, var tänkt att vi skulle ha e låååång kväll och umgås med folk. Jag å Linda va så himla triggade när vi kom hem, sen satt vi oss ned och kollade på tv i nån minut...så var all energi borta. Jag är HELT slut! Och linda var trött så hon gick hem. Tänk att man kan va så pigg ena sekunden och bli så jädra trött nästa. Men det blir väl så när det går i ett en hel dag.

En underbart rolig dag har det varit i alla fall. Och boxningssäcken har äntligen kommit till sitt hem. Nu ska här svettas! Dessutom köpte jag lite ansiktscreme för mitt torra och fnasiga ansikte, hundgodis till Djin, lite kläder till älsk, prestent till Tezzi, julklappspapper och snören, två hantlar (2 kg) och lite annat smått. Med Linda blir det helt plötsligt så enkelt att vara nyttig. Hon säger till mig så fort jag är på väg att göra något jag kommer att ångra senare och hon tog med mig till ett matställe där de bara serverade sallader. Och så underbart goda också! Yummie!
En heldag full av skratt, shopping och misstag. bajs kul! Och jag gjorde bort mig nå TOTALT när jag tankade, vilket linda tyckte var skit kul. Hade tankat det jag skulle och släppt "tankningsknappen", drog ur slangen och det rent sagt (utan att överdriva) sprutade bensin över mig. Låsningsknappen på slangen hade gått i och det hade inte alls slutat rinna då jag drog ur den. Hela min jacka, mitt linne och mina byxor blev dränkta i bensin...Mysigt!
Hemvägen blev mycket mysig, med bensin doft i hela bilen..Fy tusan. Visst att bensin luktar gott, men inte så gott att man vill ha det som parfym!
Tack för en underbart härlig dag gumman min! <3

Hade en trevlig överraskning i postlådan när jag kom hem också! Ett brev från mellersta syster Moa. I det en reflex som såg ut som en gris och ett jätte fint kort. Tack syster! <3>
Har faktiskt ingen reflex...inge vidare då till och med Djin har en då vi är ute å går...men nu har jag. :)

Med boxingssäck och hantlar tar jag härdan efter min träning till nya höjder. Här ska det tränas tills svetten sprutar! Kilon, akta er säger jag bara!

Inga kommentarer: