lördag 22 november 2008

Shopping shopping...

Ännu en dag i Örebro har flutit förbi.
Och mera shopping blev det också, hela dagen för att vara exakt.

Myrorna, Mariebergs köpcentrum och Ica Maxi är vad vi avverkat idag. + Mc Donalds å ett jätte mysigt fik inne i stan.
Lyckades tack vare syster ta en sallad till lunch, istället för en fettig hamburgare. Jag fattar inte hur det kan vara så svårt att välja det nyttigaste alternativet. Hade inte Moa varit med hade jag garanterat valt något annat, något som jag inte borde, bara av ren vana.
Fikan gav däremot lite onyttigheter, men det gör det samma. På ett fik finns det väl sällan något som är nyttigt...? I alla fall om man vill äta en riktigt "fika" så att säga. En Supergod morotskaka och en coca cola zero slank ner till slut.

Räknade nyss ut att jag gjort av med sisådär 2200 kr sen jag åkte hemifrån i Torsdags. Inte så farligt som jag trodde... Å dessutom har jag bara köpt sådant jag verkligen behöver, tror jag.
Kläder har det nästan inte blivit någonting, men det hade jag ju bestämt innan jag åkte hit. Nu gäller det att hålla till godo med de gamla trasorna tills kilona fallit. Då kanske det blir roligare att köpa kläder också.

Julsaker är väl det mesta jag köpt. Gardiner, dukar, stakar och stjärnor. Sådant jag inte skaffat mig så mycket av sedan jag flyttade hemifrån. Lite smink, cd-skivor, hundgodis, hundkoppel och annat smått och gott har det också ramlat ner i påsarna. Jag är helnöjd med helgens inköp.
Stod också ett X antal minuter på Ica Maxi och funderade på om en digitalkamera för 799:- också skulle få hänga med de andra grejorna hem till mig. Men sen ballade jag ur och bestämde att jag skulle fundera på det. Kanske ska vänta och kolla på mellandagsrean om det dyker upp nån fiffig?
Jag har ju annars bara min mobil att ta bilder med, och den kameran är ju inte direkt nån hit. Får be folk om att stå helt blixt still för att jag ska kunna ta kort. inge vidare roligt alla gånger.

Snö har det kommit här under natten också, och som man brukar höra om storstäder och snö så skapade det något av panik. Eftersom folk inte kunde se linjerna på parkeringen ställde sig folk hur som helst. Vilket i sin tur resulterade i att bilar blev instängda och inte kunde ta sig därifrån. När vi pratade om detta på väg in på köpcentret stod en tjej och väntade vid sin bil (instängd mellan massa andra bilar) och vem vet hur länge hon fick vänta där innan någon av ägarna till de andra bilarna kom? Jag skulle ha blivit GALEN!

Jag är heeelt slut i kroppen. Måste säga att shopping verkligen är den roligaste formen av träning. Kanske inte för plånboken men ändå. Inte nyttigt att ha det som vardagsträning kanske, men nån gång då och då. För då tänker man inte ens på att man tränar.

Nu ska vi äta lite mat, innan vi tar oss an ett parti i alfapet.

imorgon blir det hemfärd och allvaret börjar igen.
Känns som att det kommer bli apjobbigt att komma igen med träningen igen.
Men det är bara att kämpa på!

// Naannii

1 kommentar:

Sockiss sa...

Tips om det är svårt att komma igång med träningen: 1: ställ dig framför spegeln i bara underkläder och säg till dig själv att det finns bara en väg att gå. 2: bli ursinnigt förbannad på någonting och träna ur dig ilskan.
Det funkar för mig varje gång och det blir genast mycket mycket skönare att träna. Efter ett tag behöver man inte ens den extra motivationen. =)