söndag 9 november 2008

Farsdag och källargym

Söndag och Farsdag. Har varit till farsgubben och Stina på middag med fajmoj och fajse. Skit god mat. köttgryta, potatis och sallad. Dessutom hade pappa gjort efterrätt som var super god. Han är riktigt duttig min papi. Tyvärr vann varken han eller farfar nått på lotterna jag köpte till dem, men det är väl så med de där jätte-triss-lotterna. Tror jag har köpt sammanlagt 6 stycken till folk (och mig själv) och inte en enda vinst har det varit på dem. Fy tusan va träligt! De kunde väl fått vinna ett par miljoner iaf?! ;)

När jag kom hem tog jag första träningspasset med boxningssäcken. Den hänger inte uppe än, men jag trixade till det så jag kunde använda den lite i alla fall. Ena rummet i källarn börjar bli som ett litet hemmagym nu, med boxningssäck, hantlar och pilatesboll. Riktigt skönt att veta att man har nånting att göra då vädret/lusten inte tillåter ute-aktiviteter. Musik har jag också fixat till där nere, ställde ner lilla cd-spelaren och de nybrända träningsskivorna. Perfekt!
Ännu en vecka kommer. och jag har redan förberett mig genom att skriva mat-lista och handlingslista för den. Kommer kanske bli lite tight att hinna laga all mat mellan jobben, men jag tror jag fixat det någolunda bra. Fick låna en viktväktar-kokbok av Stina också, så det blir viktväktar mat nästan hela veckan. Nu jäklar ska det bli ordning på maten!


Kommande veckas "gå-ned-i-vikt-regler":
-Sätta upp boxningssäcken
- Köra minst 3 boxningspass
- 2 promenader per dag
- Äta BRA mat hela veckan
- Jogga en gång

Fasikens vad jag vill lägga manken till den här veckan! Men ändå känns det jobbigt. Vissa dagar går så himla bra, andra blir så jäkla dryga. Ibland önskar jag bara att jag aldrig gett mig in på det här. Bara levt på som vanligt...
Men vart tusan skulle jag då ha slutat? Som en fet tjej, som aldrig blivit nöjd med sig själv. Bara växt och växt, blivit latare och latare.
Nej usch och fy! Jag vill ju det här.. och är beredd att kämpa för det. Det är bara att kämpa på, trots motgångar och tårar.
Kanske måste jag ta en paus någon gång, eller i alla fall dra ner på allt nån vecka. Det svåraste blir bara att komma igång efter det igen. Kanske lika bra att pressa sig själv?

Nu vill älsk åka ut på en "nervös-åk", dvs. bara åka runt på byn. En gång var det det mysigaste jag visste. att bara glida runt på byn tillsammans med älsk. Men nu blir det inte alls lika ofta längre. Har ju aldrig tid. Så man lär väl passa på.


Lägger in lite bilder från resan till papi....



// Naannii

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jättekul att du kom och tack för allt matberöm..... Kram Papi

Anonym sa...

Hej Sanna!!

Tack för besöket det var kul att du ville komma. Här kommer veckans viktrapport -0,3 kg dvs dagens vikt 67,0 kg. Tänk på att om man äter 3 måltider/dag då blir det 21 måltider på 1 vecka om man då slarvar lite ett par ggr så har ju ändå merparten av måltiderna varit bra. Kämpa på för det ska jag försöka med iallafall.

Kramis från Stina