fredag 14 november 2008

1/4 avklarat, oh yes!

Ska jobba två timmar idag... Får välja helt själv när.
Och jag går upp 06.15! Fattar ni? TIDIGT!
Har jag blivit sjuk? Det är ju inte klokt egentligen. Fast något som jag verkligen lärt mig sedan min viktresa började för 7 veckor sen är att dagarna blir mycket längre då man är uppe tidigt. Detta betyder också att man hinner få mycket mer gjort, speciellt när man slipper jobba 8-9 timmar.
För 8 vekor sedan skulle jag aldrig i livet masat mig upp så tidigt om jag kunde välja att sussa till 11-12. Men men, nu sitter jag här. Klockan 8.00 en "ledig" dag.
Har vägt och mätt mig, varit ute och gått i 50 minuter, tagit det lugnt och ätit frukost.
Att jag har vägning just idag kan väl kanske ha nånting med det att göra också, är alltid mycket piggare på Fredagmornar än vad jag annars är. Knepigt. "/ :)

Dagen bjuder på 2 timmars bibblotant-jobb, matlagning, städning, umgåsning med vännerna, boxningspass i källarn m.m.
När det gäller vägningen gav den underbara resultat även denna vecka. Tror vågen har vant sig och automatiskt drar av 0.8 kilo varje vecka... Hmm, fungerar den verkligen som den ska?
Egentligen spelar det väl ingen större roll om den gör det eller inte, det går ju åt rätt håll. Och första delmålet (87 kg) som jag missade förra veckan med 2 hekto är historia! Dagens vikt hamnar på 86.4! (som sagt -0.8 från förra veckan). 7 veckor av mina nya vanor har gjort mig hela 4 kg, fattar ni... FYRA KILO (!), lättare...och mer ska det bli! 6.4 kg kvar till andra delmålet och 13.4 kg kvar till målvikten. jag har avverkat näst intill 1/4 av allt jag vill få bort! Jag är på gååång, efter 19 år av övervikt! UNDERBART!

Dagens vikt och mått:
Vikt: 86.4 kg (-0.8)
midja: 94 cm (-1cm)
byst: 108 cm (-1cm)
mage: 101 cm (-1cm)
höft: 106 cm (-1cm)
arm: 33 cm (+1 cm) (kanske beror på träningen med hantlarna...MUSKLER! :) )
lår: 60 cm (+-0)

Nej, fy tusan vilken bra dag det här kommer bli! Här kan jag inte sitta å ruttna... iväg å jobba. :D

Take care!

1 kommentar:

Anonym sa...

Grymt jobbat! Grattis till den fortsatta viktnedgången!