fredag 28 november 2008

Fredaaag...


Dagens fakta...
- 5 kilo totalt på 9 veckor... Häääärligt!
Vågen visade på 85.4 (-0.6 från förra veckan) imorse och jag blev otroligt glad, som alltid när det går nedåt. Visst är det tråkigt att det inte går snabbare, men det hela lär ju få ta sin tid. Jag har ju (som sagt många gånger tidigare) inte gått upp alla dessa kilon med en fingerknäppning.

Vikt: 85.4 kg (-0.6)
Midja: 92 cm (-1cm)
Byst: 107 cm (+-0)
Mage: 100 cm (-1cm)
Höft: 103 cm (-1cm)
Lår: 58,5 cm (+-0)

5,4 Kilo kvar till 80-strecket är överstökat och min andra belöning kan utnyttjas...Tatueringen!
Och "endast" 12,4 kg kvar till målvikten.
Börjar jag ana att det här verkligen kan gå vägen!
Nu gäller det bara att hänga i.
Kämpa!

Dagen kan sammanfattas som något stressig. Vägning, promenad, diskning, undanplockning, jobb på coop, 2 timmar på bibblan och sedan hem fort som fan för att Torka fönster, byta gardiner, sätta upp ljusstakar/stjärnor och städa, innan Carin kom efter 1,5 timme. Men det gick vägen...nästan i alla fall.
Lägenheten är ren och fönstren lika så, nya gardiner hänger på stängerna, ljusstakarna och stjärnorna lyser i fönstret, och dessutom (!) kan jag se ut genom fönstren igen. Yeeeeyyy! :) Överallt utom i Sovrummet, som jag inte hann med. Men det tar vi imorn.

Och här mina vänner...börjar helgen, och Fredagen som blev veckans onyttiga dag så fort Carin kom. Kebabrullen mår nog bra där nere i magen nu, om jag säger så.
Det får bli veckans flöt-mat...nu blir det braig mat resten av helgen.

Nej, här kan jag inte sitta nå mer.
Min älskade Carin är ju här! <3>See yaaa...

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis! Puss och kram