onsdag 5 november 2008

träningsverk och en jädra vilja


Gaah å pust, Va jag har varit slut i kroppen idag! Haft ont precis överallt... Träningsvärk igen! WIHOOOO!

joggingturen måste ha gett mina muskler en riktig omgång. Vilket egentligen är rätt så konstigt om man tänker på hur mycket jag gått innan. Fast, det kanske är helt olika saker, trots att man använder benen till båda två? Joggningen är ju i och för sig intensivare.
Å magen, maaaagen känns nå otroligt mycke! Vet inte om det är mosters "hålla-in" tips som gjort susen eller träningsdvd:n...kanske en kombination av båda?
Jag gillar det i alla fall, trots att jag pustat och stånkat över det hela dagen!
Förlåt de som fått stå ut med mitt gnäll hela dagen. ;)


Inte ens den enorma träningsvärken kunde stoppa mig idag, Fastän det känts rejält överallt så fort jag rört mig. Av gamla erfarenheter vet jag en sak: Endast mer träning kan ta bort värken! (vila också, men det tar ju längre tid, och den tiden har jag inte denna vecka). Dagen har bjudit på sammanlagt 1,5 timmes promenerande i rask takt (en sväng imorse och en ikväll), 10 minuters jogging då det blev för träligt att gå, samt 30 minuters "gympa" eller vad man ska säga. Kände ABSOLUT inte för att köra mer mage till dvd:n så jag satte på rix FM på tv:n och började med något egen-komponerat träningsprogram mitt emellan dans och träning. Blev riktigt skoj till slut! Och jobbigt!
En jäkla tur att jag var ensam, för om nån skrattat åt mig för att jag sett rolig ut förut, så skulle de skrattat ihjäl sig idag kan jag lova! Jag är lika smidig som en flodhäst med 3 ben.
Är riktigt glad att grannen inte plingade på för att fråga om vi höll på att riva stället, för då hade jag varit tvungen att säga sanningen, dvs. att det "bara" var jag som tränade.

Helt klart godkänd dag när det gäller träning!


Maten har jag väl däremot inte varit riktigt duktig med idag... "/
Det gick bra fram till att jag slutade jobba och bad älsk göra mat tills jag kom hem, och fick svaret: Då blir det på pizzan!
I valet mellan kycklingsallad och kebabrulle föll det! Och det onyttigaste alternativet blev det. Jag fattar inte varör det ska va så svårt att välja det nyttigare av två saker!!!?
Utan den där kebabrullen skulle dagen ha nått MVG...nu får den sluta på ett starkt VG. Träääl, jag som alltid jagat MVG:n.
För förutom kvällsmaten har jag ätit riktigt bra idag. 2 fullkorns äggsmörgåsar till frukost, 3 mandariner under dagen och spagetthi och smalköttfärssås till lunch. Och inget annat än vatten att dricka! Så rätt nöjd är jag väl ändå. :)

Imorn blir en jobbig dag. Tandläkarn i Grangärde 10.40, sen direkt hem å jobba till 7. Så vi får väl se hur mycke träning det blir. Svärmor kommer på besök också, så om hon kommer då jag slutat kan jag ju inte bara sticka ut på min runda. Måste få tid att vara lite social också. Får försöka pallra mig upp lite tidigare imorn så jag hinner med mycket innan jag måste åka.

Brinn fett, brinn!

Inga kommentarer: