måndag 17 november 2008

smörgås-diss

Nu skär vi ner på smörgåsarna!
Har ätit minst 4 smörgåsar om dagen i flera år. Kanske inte det bästa att äta precis...så nu minskar vi mängden smörgås och börjar käka lättfil och musli istället. Visst, smörgås är väl inte direkt det onyttigaste man kan äta, speciellt inte när det är fullkornsbröd. Men 4 smörgåsar om dagen blir i alla fall 28 stycken i veckan...detta betyder i sin tur att det blir 1456 smörgåsar om året. Shiiiet! Då låter det inte så lite längre.
Härmed skär jag ner smörgåsätandet till högst 2 om dagen! Det kanske kan skjuta på viktnedgången lite.

För det finns ju fortfarande en hel del jag vill ha bort. 13,4 kg för att vara exakt. Hatar den där putmagen jag har som gör att jag fått en riktig "avskärmning" mellan under- och överkroppen. Värst är att jag är så bred. Inte från den där vinkeln kanske...men framifrån. Gosh, vad jag vill bli mindre! jag ska, ska, ska klara det här!

Klockan är 19.30 å jag sitter färdig för sängen! När sist kunde jag sitta så här tidigt och bara ta det lugnt? Så jäkla skönt att vara ledig nån vardag!
Har hunnit med allt på "att-göra-listan" (japp, jag skriver såna. då är det enklare att få det man ska få gjort gjort). Jag har städat åt kaninen, diskat, pantat alla burkar och flaskor, tvättat, skrivit ned vad jag ska köpa i Örebro till helgen, lämnat tillbaka böckerna på biblioteket, fyllt i viktiga papper, bytt till vinterdäck, promenerat, tränat och försökt skissa lite på tatueringen jag ska boka tid till om 6,4 kg. Gick väl sådär med det sista...vet ungefär hur jag vill ha det...men jag är inge vidare bra på å skissa. Sån tur att jag har lite tid att träna. :)

Kom på idag att jag inte kommer kunna väga mig på Fredag...Jag och Malan åker till systeryster i Örebro på Torsdag kväll. Å hon har ju bara en sån där dum våg som jag köpte...dvs, en sån som man väger mer än 2 kilo mer på än mammas (den jag annars väger mig på). Å mamma längtar väldigt efter sin våg...så jag måste nog lämna tillbaka den snart, å då kan jag ju inte sno med mig den till Örebro kanske? :P
Måste kolla efter en ny våg i helgen... Om inte min våg egentligen väger "rätt". Mammas kanske är en snäll-våg?
Kanske får fortsätta låna mammas våg från Torsdag kväll till Fredag förmidda så jag hinner väga mig innan jag lämnar tillbaka den... haha.
Djin älskar snön!
Kanske syns på nosen? :)
Dagens mat:
lättfil och musli + en smörgås med leverpastej, 1 mandarin, kycklingsallad med bröd, lättfil och musli + en smörgås, grönt te och 1 mandarin.
Dagens träning:
2,5 timmars promenad med Djin och 30 minuter med hantlar och pilatesboll. Boxningssäcken var tyvärr för tung för kroken den hängde i, så kroken ramlade ner. "/
Ny krok kommer upp så fort älsk får tummen ur röven. ;)

Titta på tv, sen sängen!
Ska jobba från 3- 7 imorn så jag kan sluta tidigare på Torsdag.
myyyyys...

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh nu är det snart helg och då får jag äntligen besök av er!!! Shopping shopping