måndag 15 december 2008

Årets första...

Årets första Naannii-julklapp. Riktigt snygg måste jag säga. Fick den på julbordet ikväll. Självklart kunde jag inte hålla mig ifrån att öppna den (trots att mamma sa att jag inte fick öppna den förän julafton). Haha, va tusan..det är ju en å en halv vecka kvar till julafton, så länge orkar väl inte jag vänta.
Pappret är avslitet och grejorna mycket uppskattade. (kan tyvärr inte skriva vad som var i, eftersom både mami och faster har fått likadana. Jag vet att de brukar kika in här emellan åt, så det håller vi hemligt än så länge.)
Kan i alla fall säga att jag är mycket nöjd.

Jaha..vad ska man säga?
Jo, Jag försov mig inte imorse! :) Uppe med tuppen klockan 05.15...Riktigt duktigt.
Men att jag försov mig igår, då jag började kvart i 12, har jag allt fått höra på Coop idag ska ni veta...hela dagen för att vara exakt. Alla har skrattat åt mig och drivit med mig. Ujujuj...Vad är det egentligen med Söndagar och sovning? ;)
Moa kommenterade gårdagens inlägg:

"Jag tror det är normalt att vara trött när man jobbar och håller igång så mycket som du gör. Men kanske inte så normal (och absolut inte bra) att försova sig trots 5 larm. Typiskt jag skulle verkligen ha satsat på väckarklockan som rullar iväg över rummet så man måste gå upp och stänga av den till dig i julklapp! Men jag tyckte det kändes som en lite elak julklapp."

Haha, finns det verkligen en sådan väckarklocka!? Det hade jag ingen aning om!
En sån skulle jag absolut behöva...Fast som du skrev, kanske lite elakt att ge någon en sån. Får köpa en om mina gå-upp-problem fortsätter. Helst vill jag ju komma upp, utan att behöva bli ap-arg på en jäkla väckarklocka som rullar in under sängen, ut i hallen och nerför trappen. Känns som att det kan bli en jobbig början på dagarna med en sådan...men nödvändigt kan det ju vara, förståss. Tack för tipset. :)

Annars har dagen rullat på rätt så bra. Varit lite trött bara, som vanligt. Längtar redan till Söndag då jag är ledig och kan få lite tid till att fixa jul här i huset. Dessutom tror jag att jag och älsk ska göra en liten resa in till stan då. myyys.

På tal om att göra resor, så höll jag på att göra: "en slankan hit, en slankan dit...och en slankan ner i diket" idag. Som tur var nöjde jag mig bara med de två första. Tack vare mamma som satt bredvid och lyckades säga åt mig helt lugnt att inte bromsa. Jag själv satt med hjärtat i halsgropen... Jag har ALDRIG fått sladd på bilen (åt minstonde inte frivilligt). Härmed LOVAR jag att aldrig "klaga" på folk som kör av på raksträckor mer...för det är faktiskt inte så svårt som jag trodde. Absolut inte om vägen ser ut som en trättbräda, med spår och knöcklar på båda ledderna. Är så jäkla glad att jag sitter oskadd här nu. Vintervägar är förjävliga!
Så ta det lugnt ute på vägarna för guds skull!

Dagens mat:
Frukost: 1 smörgås med ägg och kaviar, fil+ musli
Mellanmål: 2 mandariner
Lunch: köttfärspaj, 1 banan, 1 mandarin
"Kvällsmat": Julbord

Dagens träning:
50 min promenad, 20 abslides


Jag önskar det fanns mer tid...
Det är så mycket jag vill hinna med!

1 kommentar:

Anonym sa...

Mamma helt lugn när du har sladd?!!! det trodde jag inte, men det kan ju behövas för jag kan tro att du va allt utom lugn. Och ja väckarklockan finns, tror det är på bluebox jag sett den. Åh kul med julklapp! och nej säg inte att det är så långt kvar till jul, jag vill ju hem NU!