fredag 5 december 2008

10 veckor av träning ger resultat

Ett helt äckligt kilo fett till borta! ETT HELT!
Träningen ger effekt, svettningarna är min räddning.
UNDERBAAART!

Dagens resultat:
Vikt: 84,4 kg (-1 kg, rekoooooooord!)
Midja: 90 cm (-2 cm)
Byst: 107 cm (+-0)
Mage: 99 cm (-1 cm)
Höft: 102 cm (-1 cm)
Arm: 31.5 cm (-0.5 cm)
Lår: 57 cm (-1.5 cm)


Enligt mina mätningar har min midja minskat 11 cm sen jag började för 10 veckor sen. 11 CENTIMETER! Läste i en tidning här om dagen att man är "normal" om man har ett midjemått runt 80 centimeter, så en bit har jag allt kvar. 10 centimeter i midjan och 11,4 kg för att vara exakt.

Hur tusan kan jag undgå att se förändringarna? Visst har jag märkt att skärpet blivit för stort även på innersta hålet. Men jag SER det inte.
Får komentarer av folk som inte vet att jag försöker gå ned i vikt. De säger att jag har blivit smal, allra mest i ansiktet. Men jag blir ledsen över att jag inte ser det själv, det är ju ändå för min skull, och inte andras, som jag gör det här.
Kommer jag aldrig se det? Inte ens när jag lyckats gå ned 10, 15 kg?
Borde egentligen sluta spegla mig, eller åtminstone låta bli i en vecka, för att se om jag ser någon skillnad då...men hur tusan låter man bli en spegel i en hel vecka? :)

Jag måste ändå säga att träningsprogrammet jag gjorde för den här veckan har fungerat riktigt bra. En enda dag av 5 har det gått åt pipsvängen, och då tränade jag ändå på annat vis.
Tror jag ska fortsätta med att skriva såna program, det blir så mycket svårare att låta bli träningen då, när man har en lapp där det står svart på vitt att jag borde träna.
Jobb och träning, funkar allra bäst med planering!

Men, Denna helg tar jag 2 vilodagar. Jag måste vila lite, för att orka med nästa vecka. Nån promenad blir det säkerligen, men inget mer ansträngande.

Kvällen bjuder på en sväng till pizzan, troligtvis nån matbit (ska försöka ta något vidare nyttigt), sen ska jag vara chaufför till hyttan. förmodligen blir jag kvar där tills det är slut, om jag inte blir för trött...Det är ju trots allt jobbdag imorn igen, 8.45- 16.15.

Lite mer än en tredjedel av viktkämpningen avklarad!
Kämpa kämpa kämpa!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis grattis! Jag är så glad att det går så bra för dig. Jag såg inte heller nån skillnad, men sen helt plötsligt passar inga kläder och ben börjar puta ut på kroppen som man trodde man inte ens hade. Då börjar man inse att något har hänt oavsett vad spegeln säger! Heja heja Sanna!

Sandra sa...

Vad kul!
Jag känner så väl igen mig i vad du skriver - min pojkvän och tanterna på träningen har sagt att det syns, även här mest i ansiktet. Men jag ser ingen skillnad alls, även om vågen och kläderna skvallrar om att något faktiskt händer.
Det är trist, men förhoppningsvis känner vi inte likadant om 10 kg :)