måndag 8 december 2008

medlidande

Har ni någonsin känt sådant starkt medlidande med någon att ni själva brutit ihop? Det tror jag inte att jag har, förän idag...
Beskedet slog mig som ett knytnäveslag i ansiktet. Chockerade mig. Aldrig trodde jag att jag skulle få höra just det jag fick höra. Tanken har inte ens slagit mig. Gråten har överraskat mig gång på gång under dagen, så fort jag tänkt på det. Jag vet att jag ska va ledsen...men inte så här ledsen. Jag förstår inte ens varför jag gråter, när det är jag som borde trösta.
Jag känner så hemskt mycket med dig att jag inte kan rå för det. Och jag önskar att jag inte var så långt ifrån dig. Jag borde vara hos dig! För om jag känner så här starkt när jag tänker på det du måste gå igenom, kan jag bara i min vildaste fantasi föreställa mig hur du känner...
Jag älskar dig så oerhört mycket, och kommer alltid att göra det. Jag finns här för dig, alltid! 24 timmar om dygnet, 365 dagar, 525 600 minuter och 31536000 sekunder om året! alltid!
<3

Resan fram och tillbaka till Ludvika gick bra idag, trots ledsamma besked och otroligt dåligt väglag. Jag fick vad jag skulle. Handlade de sista julklapparna, lite mer julpynt och annat smått. Dessutom hittade jag en klänning för 140 kr. Äntligen hittade jag något som inte såg allt för dumt ut på min kropp. Dessutom för halva priset. Dagens bästa.


Dagens träning har gått bra, men promenadvädret har varit värre. Snöslask, regn och modd har gjort att jag är slutkörd i benen. Bra på ett vis, men tråkigt på ett annat. Jag vill ha fint väder, några minusgrader och slätt underlag.
Att svettas med boxningssäcken var inte heller några problem. Det är så skönt att bara pumpa slag, tills man inte orkar lyfta armen nå mer och flåset är maximalt. Då slipper man tänka på allt man är ledsen och missnöjd över för ett tag.

Dagens mat:
Frukost: fil+ musli, 1 smörgås m. leverpastej och gurka
Lunch: makaroner och kycklingkorv
Mellanmål: 2 Wasa-Sandwish
Kvällsmat: samma som frukost, + en kopp te och en mandarin

Dagens träning:
Morgon: 55 min promenad
Kväll: 50 min promenad och 30 min boxning m. 2 och 3 minuters intervaller.

Naannii är ledsen ikväll...

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja plötsligt blir man väldigt medveten om allt man bara tar för givet annars, för det kan ju faktiskt försvinna trots att man inte i sin vildaste fantasi kan föreställa sig det.

Fin klänning du hittat. Är lite avundsjuk, hade också velat handla lite julkläder/nyårskläder.

Bra att du kämpar på med träning trots dåligt väder, är några tunga månader nu. Men snart kommer jag hem och då ska vi åka längdskidor!!!