söndag 7 december 2008

Julklappsinköp

Håhå jaja...Söndag igen, och det känns inte som om det varit helg engång. Blir så konstigt när man jobbar en helgdag (ännu värre om man jobbar hel-helg förståss). Men men, det är bara att samla krafterna igen och ta nya tag...Det är ju trots allt bara 5 dagar kvar till nästa helg. En hel-ledig helg dessutom! yeeyyy!

Shoppingturen till Borlänge idag var riktigt trevlig. Jag ääälskar att köpa julklappar. Det är något speciellt med det, att köpa saker till nära och kära. Igår hade jag inte en enda julklapp inköpt...Nu är jag nästan klar!!! Har ungefär 2, 3 stycken kvar bara. Och dessa ska jag försöka hitta i Ludvika imorn när jag ska dit till UM. Ska passa på att besikta Mami's bil också. Gu så ja ä snäll! :)
Julskinkan, rödbetssalladen och julgransgrejorna är också inköpta. Härligt!
Nu ligger jag inte så dåligt till som jag trodde att jag skulle göra längre. Nästa helg blir det troligtvis julstäd åt mormor och julstäd här hemma, och pepparkaksbaket som inte blev av den här helgen.

Testade tre klänningar idag också. Vill så gärna ha en ny fin klänning till jul och nyår.
2 av dem kom jag faktiskt i, men de satt inge vidare. Uhh, var jag vill bli av med mina "kärlekshandtag", som sticker ut och förstör allt hela tiden. (Försvinner inte lite av de med kilona vet jag inte vad jag gör). Den 3:dje fastnade på tuttarna, dragkedjan gick inte upp, och jag höll inte på att få av mig den. Jag får väl helt enkelt klara mig med de gamla trasorna i jul...
"/

Tänk att jag aldrig lyckas med en nyttig helg. Det är ju inte klokt. Har slunkit ner det ena onyttiga efter det andra även denna gång. Men, det gör väl inte så mycket ändå när jag tänker efter, då det ändå gått åt rätt håll varje Fredag hitills. När det slutar göra det, då är det dags att tänka i nya banor.

Eftersom träningsprogrammet gick så bra att följa denna vecka, så har jag gjort ett nytt till den kommande. Skönt att planera innan, så man kan anpassa träningen efter jobbdagarna. Då vet man att man hinner med.

Träning v. 50:
Måndag:
Morgon: 50-60 min promenad
Kväll: 45 min promenad + 30 min boxning
Tisdag:
M: 45 min promenad
K: 30 min promenad + 100 situps + 25 min i källarn
Onsdag:
M: 60 min. promenad
K: Ev. inget pga. jobb och julmats-ätning med Coop-personalen.
Torsdag:
M: 50-60 min promenad
K: 30-40 min promenad+ 35 min tränings-dvd
Fredag:
M: 60-90 min promenad + 30 min boxning

Nej, duscha, wallander och sova.
Blir en jobbig resa till stan imorn med dåligt plogad, spårig väg.

...

Inga kommentarer: