fredag 26 december 2008

Full rulle

Ojojoj...
Här har det varit full rulle ska ni veta.

Gårdagen bjöd på jobb, påhälsning/middag hos Svärfar m. familj och en utekväll på Hyttan (byns pub, eller vad man ska säga). Hela tiden har jag varit onyttig. Vräkt i mig en massa skit. Och jag måste tyvärr säga att det har varit SKÖNT att inte bry sig ett skit. Men nu är det dags att ta tag i nyttigheterna igen.

Dagen började på det sätt som börjar bli allt mer vanligt för mig...RIIIIIING!
Yeeeey, Skulle ha varit hos Mamma klockan 9 för att åka till Kupan för lite mellandagsrea-shopping, och hon ringer kvart över. Och vad gör jag? Ja, inte är jag vaken i alla fall!
5 alarm, 4 knapptryckningar varje gång, och jag har inte vaknat. LYCKAT!
Som tur är skulle jag inte jobba iaf. :)

Väl i Borlänge är det KNÖKFULLT på parkeringen, folk är tokiga och köerna milslånga. Mellandagsrea, lite billigare... och folk verkar tappa förståndet.
Men jag köpte iaf det jag kom för att köpa, en digitalkamera! Äntligen, min egen riktiga, braiga kamera. Nu kan mobil-kameran slänga sig i väggen.
Förövrigt tänkte jag köpa lite mer, men gav upp då jag såg köerna till kassan. Gina Tricot bestod mer eller mindre av kö. En till provrummet, och en till kassorna. Man fick inte en syl i vädret, och än mindre kunde man se kläderna som fanns där. Tråkigt, men man får väl skylla sig själv när man åker dit första dagen på rean. Knasigt av oss.

Övriga dagen har bestått av att umgås med Papi och varit på filmen "Rallybrudar". Biljäveln stannade också, hann åka 5 meter ut från parkeringen här hemma, sen dog den och vägrade starta. Tack vare den fick vi oss lite träning jag och Linda, när vi sprang till bion på 5 minuter i 10 minusgrader.

Och dagens resultat undrar ni kanske över.
Jag också kan jag säga! För jag glömde helt bort det imorse.
Får ta en vägning imorn istället.


Näe, Jobb imorn, kanske skulle gå å sussa?
Ska bädda i soffan till Papi först. Han är på "fiske-gala" (De är ett gäng som startat egen fisketävling, med fiskegala som avslutning på varje säsong) och ska sussa här. :) <3

Dags att ta upp fighten mot övervikten igen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för bra logi och trevligt sällskap ! säger Papi