onsdag 10 december 2008

julemys med coop-älsklingarna

"Försov" mig imorse (som älsk säger att man inte kan göra om man ändå inte blir för sen till något). En och en halv timme för att vara exakt. Fick inte bråttom till jobbet eller nånting, men ändå. Det är tråkigt när man inte orkar upp när man vill. Gick en halvtimmes promenad istället för en timme, och drog 10 abslides när jag kom hem. Trodde att jag slängt absliden när vi flyttade ur huset, men den stod tydligen vid mamma, tillsammans med en massa andra grejor som jag glömt bort att jag hade. Tack mami för att du påminde mig om dem. :)

De där nästan obetydliga sakerna är det närmaste jag kommit ordet träning idag. En lugn dag har det blivit.

Denna vecka går jag på makaroner och kycklingkorv- diet. Haha... Det går så fort att göra iordning, så det har blivit det ända sen i Måndags. Skönt att hinna göra någon mat hemma, och slippa köpa färdig mat varenda dag. Dessutom kanske det är lite nyttigare än tacopaj och annan snabbmat, som jeg levde på hela förra veckan.
Men det får inte bli för mycket heller...tror jag slänger ihop en sallad imorn.

Har lånat boken "Du är vad du äter" på bibblan idag. Har dock bara bläddrat igenom den lite snabbt, men den verkar vara bra. Recepten jag sett innehåller lite konstiga ingredienser bara, sådant jag inte ens vet vad det är....men faktan som står i den kan jag verkligen komma att ha användning av. Och får jag en mixer i julklapp som jag önskat mig, så kommer även några av smoothies:arna bli aktuella. En riktigt bra inspirations källa.

Julmyset med coop-personalen var så skrattig och mysig att tiden bara swishade förbi. Riktigt god mat var det också, och jag lyckades faktiskt äta lagom mycket, utan att bli så där sprickfärdigt smällmätt som jag alltid annars brukar lyckas med. Några onyttigheter slank förståss ned, men det tillhör juletider på nå vis. Höll mig i alla fall ifrån att frossa i alla godsaker och höll mig till en vettig nivå. Yeeeeey, va duktig jag är...! (?)
Med all denna julmat och alla julens sötsaker överallt omkring kommer det bli riktigt svårt att gå ned under jul...Men jag nöjer mig om jag lyckas stå still. Upp vill jag då inte igen!

Dagens mat:
Frukost: två smörgåsar, 1 ägg, 1 kopp te
Mellanmål: 1 mandarin
lunch: ja, det vet ni ju redan :P
mellanmål: några naturgodisar, 2 mandariner
Kvällsmat: Jule-gott..

Dagens träning:
Morgon: 30 min promenad + 10 abslides
Kväll: Öhhhhh, när jag tjockade i mig skinkan?


Nej, klockan är senare än vad den borde vara.
Imorn blir det klippning.
Sussa sött...

Inga kommentarer: