torsdag 25 december 2008

Julafton

Julafton, Första dagen sen jag började skriva blogg som jag inte skrev en enda rad här.

Jag som var så orolig att det inte skulle kännas som en riktig jul med alla förändringar från gångna jular... Men det blev perfekt! Hela dagen var perfekt! :D

Människor blev glada över det jag köpt till dem i julklapp, och jag blev HELNÖJD av alla julklappar jag fick! De flesta julklapparna var saker som jag absolut kommer ha nytta av..."Gå-ned-i-vikt-saker!!! :)
Hopprep, presentkort på stadium, böcker med smalmat, Böcker som jag själv ska skriva in recept i (boken på bilden fick jag av Moa), träningskläder, en mixerstav och en klänning...
Som är för liten.
Så jäkla smart Linn! (jag testade en klänning när vi var i Göteborg, som dragkedjan inte alls gick upp i. För trång. Bajs. Jag ville så gärna ha den!) Nu fick jag den, några kilo mindre, och dragkedjan gick nästan, NÄSTAN, upp helt och hållet!
Nu jäklar ska jag kämpa, så jag kan använda den! :)

Fick självklart andra grejor också: ett strykjärn, bäddset, raggartärningar till bilen, pengar, ett sällskapsspel, en kom-i-håg kalender, smycken (världens finaste halsband av Jimmy, örhängen av Linn, armband och örhängen av Moa, matchande örhängen, halsband och armband av Svärmor m. familj) en slickepott, hårspray, mascara, nagellack m.m.

TACK TACK TACK! <3

Det bästa av allt var att jag inte hade långtråkigt som jag brukar ha på jul. Tack vare jobbet slapp jag väntetiden framför tv:n, som annars brukar tråka ut mig till max. Allt gick i ett...Morgonpromenad, frukost, paketöppning med Djin och Jimmy, Jobb, duschning, paketutlämning, Kalles jul, Julmat med släkten, Julklappsutdelning, paketöppning, julklappsprövning, prat, Och sen, efter att jag varit hem en sväng, tänkt gå till sängs, ångrat mig och åkt upp till Mams för att umgås lite mer, blev det (i vanlig gammal tradition) Sällskapsspels-spelning med Moa, Morgan, Mami, Linn och Kusin Gunnar.
Spelade Geni och Alias... LOVE!
Inte för att jag kunde nån av frågorna jag och Linn (vi spelade i lag) fick i spelet geni, men ändå. :)
Bästa kvällen på mycket, mycket länge!<3

HAHA, måste dela med mig av filmerna på en riktig julklapps-öppnare också! Liiiite dålig kvalitet bara..å så är de på snedden. Men det kanske syns lite iaf. :)


Julen, inte bara min favorit-tid på året...utan Djins också. :D

Bjuder på lite bilder från mamma också...



Pappa, jag saknade dig. "/
Men vi ses snart! :)
Nu väntar jobbet...See Yaaa!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja tack själv för klapparna. Använder redan de nya sockorna, de behövdes imorse kan jag ju säga. Och jag måste bara säga att jag tyckte att det var jättekul att du kom tillbaka upp. Jag har ju saknat dig syster!