torsdag 22 januari 2009

Torsdag

Huwa huwa...

En bra dag till. Wihooo. :)
Jag älskar dessa braiga dagar med positiv syn på mig själv.
Och att jag håller igång med träningen, svettas varje dag och kör gärnet med mina extra kilon gör att jag blir så stolt över mig själv. Nu jäklar ska ni hekton få er en riktig fight!

Gick upp extra tidigt (05.15) för att hinna promenera å grejja innan det bar av på möte på coop. Därefter blev det att leka bibblotant i vanlig ordning. Att vara fyra stycken på ett dött bibbla är en gnuttelignutt överflödigt måste jag säga, men det är kul. :)
Faster har kommit tillbaka från sjukskrivningen och verkar må mycket mycket bättre. Älskade faster vad jag är stolt över dig! <3
Å så är det jag (som egentligen bara är överflöd, men har kontrakt till den sista) å mamma. Å så Cia som arbetstränar. Fyra personal på ungefär....hmmmm....0 låntagare å en moster som bara är där för å tjåla. Perfekt!
Fast det blir lite långtråkigt ibland. :)

Stod nere och gav fläsket en riktig omgång på crosstrainern ikväll, när älsk kommer in med en ny krok till boxningssäcken och skruvar upp. Det har tagit ett bra tag, men nu äntligen är den uppe igen, klar att ta emot mina slag. Tack älsk! <3

Nej, nu får det va slut på det här.
Energi-källan är här å härjer på.

Snart blir det natten.

1 kommentar:

Sockiss sa...

vad härligt. jag blir inspirerad av dig nannii! du har verkligen kommit långt när det kommer till attityd inför träningen! =)