onsdag 14 januari 2009

Man måste läsa hela texten för att förstå

"Om 6 år bor du i en 3:a i Karlstad. Du har just blivit klar med din utbildning till företagsekonom. Samtidigt har du utbildat dig till tatuerare. Ska börja jobba på skönhetssalongen "someone special" som tatuerare OCH företagsekonom. Din pojkvän jobbar som kock/bertender på på en av stans finaste restauranger."

Så började Papi's kommentar på gårdagens inlägg.
BAAAHHH!, var min första tanke.
Här kommer min far å ritar upp en framtid åt mig helt tagen ur luften.
Är det så han vill att min framtid ska se ut? Som företagsekonom och tatuerare...(varför just tatuerare också????). Och menar han att jag ska dumpa Jimmy? Eller omvända honom? Haha.
Aldrig skulle jag kunna se jimmy ändra sig från smutsig bilmekaniker till att jobba på en av Karlstads finaste krogar. Och Karlstad av alla ställen? Och "someone special", va fan är de för namn?
Började nästan bli lite sur på min älskade paps, hur har han mage å komma å bestämma så här!?
Sen upptäckte jag att jag fastnat på bara halva texten...Fortsättningen löd så här:

"Allt enligt din uppsats "Jag om 10 år"."

HAHA...xD
Fy fan!
Förlåt Pappsen! <3

Här sitter jag å blir sur över en text, som jag själv har skrivit. För fyra år sedan var mina framtids-drömmar dessa. Tror jag, jag kanske bara hittade på för att få till en intressantare uppsats? jag kommer fan inte ihåg. Kommer inte ens ihåg att jag skrivit det där ens. :) Men tatuerare har jag iofs funderat lite på...men näe, jag vet inte. Jag kan inte teckna. "/ Får nog bli som det blir, som några andra kommenterat. Ingen panik. Jag kommer nog på vad jag vill göra när jag väl kommer dit. :)

Nog om galna Naanniisar som bara läser halva texten, och tillbaka till verkligheten, så som den ska vara.

Syrrans pojkvän Morgan svängde sina ben förbi ett tomt bibbla idag. I träningskläder å med lätt flås dök han upp. Ute och sprang sa han att han va. Jag som trodde han kom direkt hemmifrån (så lite flås som han hade) så frågade jag vart han va på väg. "Sprungit till slalombacken å tillbaka", blev svaret. En strecka på 8-10 km allt som allt. OCH han stod på benen utan tomat-rött ansikte och astmaliknande flås! :O
Fy fan va jag blir avundsjuk på folk med grym grund-kondis! :(
Å att han sen hade mage å komma in där å styla. Fy sjutton! xD

Jag vill också kunna springa så där! Bääää. Jag ska... nångång!

Förutom just den där sekunden när min egen träning kändes som en blötfis i rymden, så är jag faktiskt nöjd med dagen.
3 promenader har jag hunnit med. 30 minuter i morse, 10 när jag kom hem från jobbet, och 30 nu lite senare. 25 minuter på crosstrainern också avklarat. Och för ovanlighetens skull så krångla bilen (inte min, utan den jag fick låna av Älsk eftersom min var död) så jag fick gå fram och tillbaka till jobbet. Blir väl en 10-15 min allt som allt. Haha, jag är grymt lat som tar bilen till jobbena annars...men när man går så mycket så är det skönt att va lite lat ibland.
Dagens träning därmed: GODKÄND!

Dagens mat då... Mja, frukosten på grovt bröd med ost, 1 kopp te och havregrynsgröt med mjölk var väl godkänd. Lunchen var väl inte så bra då jag å mamma drog till med varsin kebabrulle (en snäll låntagare gav oss 100 kr i fika-bidrag, men vi omvandlade det till matbidrag). gott iaf. :) Fikat blev lite sisådär eftersom den bestod av ett äpple och 3 skorpor med socker på.
Kvällsmaten lite för sen, men ändå sisådär (2 smörgåsar m ost och gurka) och 1 kopp te.
Men men, i det stora hela...sisådär ni vet.

Föressten, teckningen till inlägget är en gåva från favoritpöjken Wiggo till "Nanna" och "Mimmi"(fortfarande Jimmy).Nawww. han är allt för härlig den gossen!Jag älskar dig Wiggo! <3


Det är senare än vanligt och jag vill inte försova mig.
Gonatt alla läsare!
Sweet dreams! :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh den gamla "mitt liv om 10 år" uppsatsen, kanske ska leta på min också det är lite spännande vad man trodde/ville skulle hända i ens liv. Och jag håller med, Jimmys chanser på en krog i Karlstad är nog rätt körda =). Bry dig inte om Morgan, han springer två gånger om året och då kanske du förstår att han måste visa upp sig för så många som möjligt de få gångerna så att alla får en falsk "vältränade killen" bild av honom. Du och jag knäcker honom snart =)