söndag 11 januari 2009

Saturday off...

ÄNTLIGEN ledigt i 2 hela dagar. Äntligen är 12-dagars marathonet över, och jag lever! Wihooo.

Fast, den första lediga dagen lider ju faktiskt mot sitt slut. Booring but true. Har hunnit med en massa i alla fall. Vaknade klockan 7, och upptäckte att klockan var just så mycket. Shit, jag som skulle spionera på tidningstjuven vid 5 på morron! Grattis, ännu en försovning! Alltid lika lyckat, vilken dag det än gäller.
Drog på mig klädsel och åkte upp för att titta till bibbland postlåda, och där låg de kvar.. *Puh*. Då satt jag inte där i morse i onödan ändå. :)

Sedan rullade dagen på med julbort-tagning, påhälsning av Papi och Stina, städning, biltur till Hagfors för handling, lite mer städning och puts och tjål med älsk och Erik, innan jag fick dagens härligaste telefon-samtal.
En förfrågan om att ha Wiggo ikväll! :D
Självklart blev svaret ett STORT ringande JAAAA!

Bild1: Erik och Djin Myser
Bild2: Älsk i bilen till Hagfors


Kvällen har varit helt jäkla underbar. En riktig myskväll med Wiggo och Linda.
En kväll full av skratt och lek.
Åhååå, vad jag längtar till jag får en egen liten busunge! Men det lär nog dröja ett tag (ett par år eller så). Är ju så mycket som ska stämma, så mycket som krävs...men OJ så underbart!
Det går bara inte att förklara.
Bilderna får helt enkelt tala för sig själva:




Awwwwwwwwwwwww.....! <3
Nej, Nu lär Nanna (som Wiggo säger) lägga sig bredvid "Mimmi" (Jimmy xD ) och sussa. Imorn blir det årets första angling (ska va på sjön senast 9), längdskid-tur och bildvisning från Pisas Thailands resa. Ännu en fullspäcka dag med massa skoj. :)

Sweet dreams!

Inga kommentarer: