söndag 4 januari 2009

Runt gård och snuva


Känner mig lite piggare idag, fortfarande snuvig och lite kroppsligt sliten, men vem blir inte det av den här kylan?
För den mina läsare, den sitter i, ska ni veta. Och det blir bara värre.
Rekord-temperaturen idag visade på -25 grader! Brrrrr...Chilli! :C
Jag som hade tänkt åka lite skoter efter jobbet. Bah, lycka till!
Inte ens skotrar och bilar vill gå som vanligt i detta antarktis, i alla fall inte min golf, för den enda som fick gå imorse...det var jag! (igen!)


Tänk er värme och sol, bad och ljumma kvällar. VILL HA!
För så här kallt behöver det ändå inte vara.

Jag och älsk har en plan. Vi ska försöka åka utomlands. När, hur, var vet vi inte riktigt än. Är fortfarande inne på spara-pengar-stadiet. Om det ens kommer att bli av har jag ingen aning om, men en stor del av den kommande lönen kommer i alla fall sparas undan i hopp om värme.
Vi skulle behöva det så jäkligt.
En vecka bara vi två!

Älsk kämpar å kämpar för att få värkstan att gå runt, sena kvällar och högar av räkningar. Jag själv har jobbat 125% på sistonde, och vi hinner nästan aldrig att umgås "på riktigt".
Vi behöver oss!

Nu har jag bara 5 jobbdagar kvar på mitt marathon, och imorgon är det Måndag. 5 timmars arbete på bibblan väntar (äntligen en kort dag utan dubbel-arbete!). Fast jag tror jag ska försöka ta mig upp lite tidigare och gå på morgon-mötet på Coop, för den gångna veckan har gått så j-vla bra för oss! Blir en jäkla stämning imorn skulle jag tro, då vi får veta hur mycket vi tjänat denna vecka, jämfört med samma vecka förra året. En liten underbar chef kvittrade om att det nästan var dubbelt så mycket. Fan va vi är bra! :D

Om temperaturen tillåter det, blir det också en morgonpromenad imorn efter mötet. Min älskade Pisis har fått mig att verkligen vilja börja träna igen. Ska bli riktigt skönt med ännu en träningskamrat. Kanske kan vi få igång simmningen igen också. har fan inte simmat sen Pisa åkte till Thailand för 3 månader sen! :O

Nå mer planerad träning för veckan vill jag inte ge er, för jag kanske inte kommer att kunna hålla det. Sätt alltid hälsan i första rummet people! ALLTID!

Dags att krypa till kojs.
Värmen under täcket kanske kan få mig att i alla fall drömma om varmare ställen.

Over ´n out.

Inga kommentarer: