söndag 11 januari 2009

Snötimmer och dövatten


Haha. Det är tur att man har barnasinnet kvar. :D
Jag och Pisa har mer eller mindre fjantat oss hela dagen ute på Isen. Trotsat alla ungars snögubbar genom att göra ett snötimmer (eller snö-fruntimmer som de andra sa), åkt skoter så mössan nästan flugit av, och grillat onyttiga korvar och hamburgare till tusen.
Väntat på att de skulle nappa har vi väl gjort också förståss, men icke..inte ens ett blåsflagg fick vi på angeldonen. Jäkla dövatten. :)
Härligt värre har det varit i alla fall, trots plusgrader och regn.


Längdskidåkning har vi också hunnit med min överenergiska energi-källa (Pisa) och jag. 3 km av stakning i nerförsbackarna och bergsklättring i uppförsbackarna. Helvete va bakhalt! Konstigt att det var det då det knappt gled nå när de gick nerför nerför. Var nästan så man åkte baklänges trots lutning åt rätt håll. Träligt. Men jobbigt och jäkligt bra träning. Man får helt enkelt se det från den positiva sidan. :)


Nu ligger jag här i soffan å bara fläker ut mig. Är verkligen helt slut i armarna efter stavarnas intensiva krafttag. Hur kan man bli så trött av att vara ute? Är det inte meningen att man ska bli pigg av frisk luft? :P Jag är helt enkelt inte van hela dagar ute i det fria. Det får det bli ändring på tycker jag!


Ska ta det lite lugnt innan det blir glögg/varm oboy och bilder från Thailand hemma hos Hojen vid 6, halv 7.
Är helt slut, så det blir nog en tidig kväll ikväll. Skönt, för då kanske jag inte försover mig imorn! (kan ju alltid hoppas).


Mina två lediga dagar har gått, nu är det bara 7 dagar kvar till nästa Söndag. DÅ ni, ska Naannii sova ut ordentligt för första gången på evigheter.


Ny vecka, nya tag.
Nu kör vi stenhårt med träning och nyttigheter!
Ska försöka åka längdskidor minst 2 gånger denna vecka...sen blir det promenader som vanligt, och träning i källarn.
Nu ska jag komma i den urhärliga klänning jag fick av Linn! Snart så!


Dagens bilder:



...

1 kommentar:

Sockiss sa...

oh vad härligt! snö... is. vinter. pilka. skidor. jag är avundsjuk. här i stockholm har vi konstsnö på den gamla sop-högen kallad för hammarby-backen. (ja det är ett gammalt sopberg)... *buhu* jag vill också vara på isen...