söndag 25 januari 2009

Summa sumarium

Slutt på helgen. Bara så där, utan ledighet och tid att ladda batterierna. Va snabbt den gick.
Har försökt ta det så lugnt jag bara kunnat mellan jobb-dagarna för att få lite nya krafter, men det verkar inte ha fungerat så jätte bra för jag är helslut. Men men, det hjälper ju inte alltid att man själv försöker ta det lugnt, då andra inte gör det.

I Fredags tog jag tidig kväll och gick till sängs redan vid 10 tiden (för att inte lyckas med ännu en försovning). Somnade snabbt..men väcktes sedan 4 (FYYYRA) gånger av att älsk, Tobben och Erik (som var ute å vimla runt) ringde. Sista gången de ringde var klockan runt ett på natten. Skjuss hem nånstans ifrån tänkte jag...men icke. Typiska billjud och en hög musik bara vällde in i mina stackars trötta öron. "Vi (dunk) är på väg (dunk)...." Sen blidde det tyst, och samtalet bröts.
Lyckat för en stackars över-orolig Naannii som alltid föreställer sig det värsta. Älsk's mobil död pga batteribrist, och de andra två hade ingen mottagning. Wihooooo.
Efter denna signal kunde jag inte somna om igen, utan låg orolig till max och försökte lugna mig. Sista gången jag kollade på klockan var runt 3 på natten.
Sen vaknade jag av att Malin ringde. HEJ FÖRSOVNING!
Fy sjutton för er pöjker!

Förutom detta har helgen knallat på fint. Lite snöstorm då och då, lite onyttigheter då och då...men ingen flöötmat. Stolt tjej är jag idag.
Lite godis, 2 winerbröd, ca 2 dl coca cola (utan zero) och en liten bit kladdkaka...Och ändå är jag nöjd. :O
Hellre det än pizzeria-mat 2 ggr om dagen. :)

Snön är tillbaka som ni ser. Min bil startar inte och man blir blöt bara man stoppar tån i skon. Vinter, precis som det ska vara.
Nu är det dags att börja skida igen. :D
Å för att inte tala om skoteråkning.

Nästa helg är ledig.
Imorn är det heldag på coop, 6:e dagen på 10-dagars jobbmarathonet, och därutöver börjar sista veckan som vikarie-"bibblotant".
Om en vecka övergår jag helt och håller till mina timmar på Coop. Mera ledigt, mer tid åt träning och fix här hemma.
Sköönt...
Men UHHHHHHH vad jag kommer få långtråkigt. :(
Måste nog börja se mig om efter nått mer extrakneg så jag inte förgås av långtråkighet. ;)
Från 125% till 50-75% känns allt för knas.
BUMS i säng!

Inga kommentarer: