fredag 23 januari 2009

17:e veckan, och jag är fast

Jag har fastnat på en platå.
Ner har det gått denna vecka (Yeeeeahyyy), men var fastnar jag, om inte på 83.4 kg...för TREDJE gången! :O

Jag är fast på 83! Och det verkar vara såå svårt att komma nedanför detta jäkla osynliga streck.Kämpar å kämpar, å ändå...fy sjutton bubblor!

Jag har hört att kroppen strävar åt att komma till en vikt där den känner sig "hemma", har man vägt ett visst antal kilo en längre tid, innan man gått upp, så vill kroppen alltså stanna där om man börjar gå ner sen. Stämmer det?
Om jag inte minns fel vägde jag runt 83 kilo i ett år eller två...Då är det kanske inte så konstigt att det är så svårt att nå 82 kilos-strecket?

Men hur gör jag då för att kämpa mig förbi denna platå?
Jag vill ju neeeeeeeeeeeeeeeer!
Ska försöka sköta mat-biten lite mer nästa vecka, så får vi se om det går.

Dagens vikt och mått:
Vikt: 83.4 kg (-0.5)
Midja: 89 cm (-0.5)
Byst: 105 cm (+-0)
Mage: 96 cm (+1)
Höft: 98.5 cm (+-0)
Arm: 32.5 cm (-0.5)
Lår: 55.5 cm (+-0)

Mjååoe, sådär kan man väl säga. Det gäller bara att komma över den där 83 kilos muren, sen är jag på G igen.

Fredag kväll och jag sitter hemma framför tv/datorn och bara njuuter. Så otroligt skönt att bara ta det lugnt. Denna helg är det jobb, och det brukar betyda mycket onyttigheter. Men icke denna helg. Nu är det som sagt skärpning som gäller på helgerna!
Inge vidare nyttigt kanske att jag nyss proppat i mig en ljus baguette med smör,ost, sallad och gurka på, och att jag nu sitter här med cola zero och rostade solroskärnor...
Men, jag har också låtit bli godisköp...och nyss tackat nej till att bli med älsk och Tobben till pizzerian för intagande av flötmat. Så jag är rätt nöjd ändå. :)

Fy helvete va skönt att va positiv över allting! Vad har hänt med den "mer-eller-mindre-alltid-deppiga"- Naannii? Jag saknar henne INTE, det är då ett som är säkert!

Är dock lite surig på min lilla vovvis (för att nämna nånting negativt.. haha, allt kan ju inte va bra). Anledningen är att han stört min nattsömn i 3 nätter nu! Och inte förän i natt kom jag på att det var han som är boven i dramat.
Har sovit riktigt dåligt, varit uber trött när klockan ringt hur tidigt jag än lagt mig, och helt enkelt vaknat flera gånger varje natt utan att vara riktigt vaken, men inte heller sovande.
I natt vaknade jag 3-4 gånger (och var mer vaken än jag varit de andra nätterna) av att Djin slickade mig på händerna, gnydde och sprang fram och tillbaka till dörren.
Gaaaah, jäkla löptikar som gör min lilla mys-vovve till en hemsk kåtbock som alltid vill ut för å strussa runt å lukta i diket, och därigenom stör min skönhetssömn!
Jag var sååååå arg på Djin imorse, å på Jimmy för att han bara kan ligga å sova utan en massa hunddreggel på händerna (Honom väcker han då fan inte, bara mig :( ), så denna helg är det älsk som får ta ut vovven...Jag ska sova så mycket jag kan! :)

Uhuuu, vad jag längtar till 1:a Mars och Rigaresan. Kommer bli såå kul att komma iväg lite. Känner bara att jag är tvungen att nämna det, annars spricker jag!

Dagens bild: Titzi, Pisas katt.
Varför? För jag känner mig precis lika aggresiv och pepp på att ta mina oönskade kilon som hon känner att döda mitt kamerasnöre. xD

Grattis kusinvitamin på fjortisdagen! Älskar diiig! <3


"Jag ska bli smal och snärt,
Träna så att,
jag vågar visa min stjärt"

1 kommentar:

Sockiss sa...

prova att öka tiden, ej motståndet på din crosstrainer. typ bara 2-5 min mer. kanske har blivit för duktig eller för van med den tiden du gör nu?