måndag 19 januari 2009

gemensam träning, Yeeeyyy

Nu är Naannii på G igen! Wihoooo!
Fast det är jag förståss nästan varje Måndag, det är ju på helgerna allt går snett. Bara att tänka framåt och inte låta sig tryckas ned av sina egna negativa tankar, Positivt ska det vara, framåt ska det gå. :)

Träning har det blivit. Träningsbarrometern höll på att stanna på 2 promenader på 30 resp. 25 minuter, men sen tog det fart. 1,5 timmes Wollyboll i gympasalen! :D
Ni som har hängt med i min blogg ett tag vet att jag funderade på det för ett bra jäkla tag sen. Men det har liksom inte blivit av. Har inte haft någon lust att bara klampa in där, bland en massa folk som jag annars knappt pratar med, och ännu mindre velat missa bollar å bli svettig som en gris bland dem. Men idag hade jag min energi-kick med mig...Pisa! Å så Carin förståss :D
Var faktiskt riktigt kul, trots att jag kände mig lite vilsen bland en del som var med. Fattar inte varför jag ska vara så blyg å känna mig så felplacerad bland vissa människor. "/ Kan det ha med mitt självförtroende att göra tro? Eller med mina tidigare erfarenheter av dessa människor?
Nåväl nåväl...det viktigaste är att det var roligt!
Så grymt härligt att slippa träna själv för en gångs skull.

Dagens ätande har också gått bra i det stora hela. Lagom mycket och lagom nyttigt (om det kan bli det). Kanske lite för mycket smörgåsar, men det skiter jag i. :)

Imorgon är jag ledig..IGEN! :)
Städning, träning och en sväng till Ludvika för att fixa pass åt älsk står på "att-göra-listan". Fast sova ut, ska jag också försöka göra.

Bäst jag går och sussar redan nu,
så jag inte sover allt för länge. :)

Tack för kommentarerna. Ni är bäst!


<3

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh kul med vollyboll, det var länge sen. Och ja framåt ska det gå! Jag hoppas på mer positivt i din blogg, allt annat är ju bara grått.