måndag 1 juni 2009

Amatörer byter sport medan energikällor gör vad de är bäst på!

Hejdå Volleyboll-Måndagar! HEEEJ Måndags-fotboll!
Nu byter världen årstid, och vi byter sport.

Efter ett kort övervägande med de andra "volleyboll-amatör-spelarna" var det bara att flänga hem och hämta de gamla dammiga fotbollsskorna och kränga om. Lite för små, men vad gör det? Lite fotklämmande har väl ingen dött av...hoppas jag! (?) :O
Rå-kul, svettigt och en gnutta näsblod efter en bollsmocka mitt i fejjan...precis som det ska vara!

Nu är det fotboll på gräsplan som gäller härdan efter! :D
---
Sliten Naannii i soffhörnet ikväll. Sliten, och helnöjd med dagens träning och mat. Jag har lyckats äta nyttigt igen! I en hel dag! Bara det är en vinst i sig. Vilka småsteg som helst nu är viktiga...Bara det går framåt!

Jobbet har dock varit ett enda stort kaos.
Fy helvete vilken dag säger jag bara! Jag är så trött på ordet ombyggnad, ännu tröttare på frasen " att byta golv". Önskar bara att de där byggjobbarna kunde bli klara nångång, och lämna mig, mitt jobb och min energi i fred!!!
Mattläggarna tajmar verkligen saker dåligt. Att börja lägga matta och "stänga av" halva butiken 3 timmar innan vi stänger. Oh boy! "/
Precis där brödet och mejeridisken är också. Det som precis ALLA köper när de handlar! Proffsigt!
Vi fick slita som djur för att flytta ut så mycket mjölkprodukter och brödsorter som möjligt, och trycka in dem på först bästa lediga plats i kylar och hörn.
Sen kunde vi inte gå in i lagret heller, utan fick gå ut genom entréen, runt hörnet, förbi containern, hoppa upp och in genom lastkajen för att kunna hämta varor som kunder frågade efter.
1000 frågor på kortast möjliga tid! O hoj!
Gå runt och ta upp "beställningar" av önskade varor, för att sedan springa runt och samla på sig så mycket saker man bara orkade bära från lagret. Komma tillbaka och nätt och jämnt hinna ställa upp det man hade med sig, innan nästa 1000 frågor kom dimpande ner från klarblå himmel, och det var dags att springa igen.
Sex eller sju gånger tror jag jag sprang... Puhh!
"Svettigareee kan ingen vara..."

Vet inte riktigt om jag ska se denna jobbdag som den hitills sämsta i mitt liv, eller glädjas åt den träning jag ändå fick av allt spring och hoppande...
Kanske båda två?

Min bästaste enegikälla var in och handlade mitt i det djupaste kaos. Bland frågvisa kunder och drypande svettdroppar hann vi knappt prata med varandra...Snabbt bestämdes att jag skulle komma upp till henne efter jag varit hem och bytt om när jag slutat, så skulle vi ta en pick-nick vid sjön innan kvällens träningspass.
Så, så fick det bli.
Åhhh guuu vilken mat hon hade gjort! :D
En sallad med grönsaker, avocado, bacon och fullkorns makaroner...Tzatziki och vitlöks sås och marinerade vitlöksklyftor till det.
Och en efterrätt på banan, kiwi och jordgubbar!
Vad hon kan den kvinnan! Lyckas alltid, på ett eller annat sätt, ge mig energi!
Kärlek! <3

Måndan lider mot sitt slut,
Snart Tisdag och kort dag i Kaoset.
Skööönt!

Inga kommentarer: