måndag 22 juni 2009

Semesterlängtan med bäbisar på väg

Näe, inga små kattbusar idag heller! "(
Jag blir bara otåligare och otåligare för varje timme som går...för att inte tala om kattebäbisarna själva. Idag har de haft fest inne i magen tror jag. Dansat Schottis och dunka dunka, så att tillochmed Hagel blidde skraj för sin egen mage.
Stackare, att vara så fet. Hon orkar knappt röra sig mer...
Snälla bäbisar, kom ut nu!?
Vi har fått tips från flera håll att vi ska ställa iordning en "mysplats" åt henne, som hon kan föda i. Nu står det en kartong med filtar i under sängen, och en precis utanför garderoben. Dubbelt upp liksom.
Känner på mig att hon ändå inte kommer föda där ändå...Men man vet ju aldrig. Struntar faktiskt i vart det än blir, så länge hon är inne min gumma. :)
Men hon fick ju gärna skynda på lite. Så oron över allt kan lätta.
---

Bortsett från förväntan, oron och besvikelsen över de ofödda kattungarna har dagen pallrat på rätt bra. Tyvärr kan jag dock inte säga det samma om mig själv. Trött och febrig har jag känt mig. Svimfärdig och "ont-i-huvudet-ig" till och från hela dagen.
Gått över till "högsäsongs tider" igen också, så nu var det plötsligt inte alls bara en timme kvar till stängning vid klockan 5, utan TVÅ!
Usch, vad en timme kan kännas lång ibland! "/
Med detta slutar jag nu inte förän tidigast halv 8 när jag jobbar stängning, och jag missar minst en halvtimme av fotbollen varje gång.

Detta, med hunger och huvudvärk gjorde att jag hoppade över bolljagandet idag, och tog en långpromenad med Djin, Pis, Hojen och Putte istället.
Första långa promenaden med "gungbrädeskorna", och det gick faktiskt bra! :) Lite känning i vaderna i uppförsbackarna bara.

Skönt med frisk luft. Bra med motion. Huvudvärken släppte.

...

Åhh, jag vill på semester. Bara åka nånstans. Ta en paus från vardagen. På riktigt. Lite längre.
Det värsta är att jag blivit tillfrågad om två resor. Redan nästa vecka... En Ålandsresa med mamma, linn och Moster. En annan med Pisa, till Öland!!! :O
Men jag bara jobbar, jobbar...och jobbar! "/
Ska försöka ta ledigt en vecka i Augusti nångång.
Ändå önskar jag jag kunde bli med till veckan. Kryssning, så jäkla kul. Öland...sommarparadiset!

Ibland önskar jag man var så rik att man slapp tänka på pengar och jobb. *surar*



1 kommentar:

Musan sa...

Ja det vore ju inte helt fel, semester hela sommaren vore najs :P. Men du din lilla skit har väl betald semester att ta ut. Puss