söndag 1 februari 2009

myshelg med träningsvärk

Gosh vilken härlig kväll gårdagen bjöd på.
Barnvakt åt sötaste Wiggo. Full fart. Gasen i botten! :)
Lek, tv-tittande, bokläsning, nam-nam, dans och myyys...helt underbart.

Dansade tills Wiggo nästan inte orkade stå på benen längre, och då lyfte jag upp honom. Lyssnade på musik och jag sjöng för honom samtidigt som vi lungt gungade genom rummet. Tyngre och tyngre blev han den lille slagne hjälten, sussade så sött.
Men när jag till sist försökte lägga honom i soffan fick han panik. Världens grepp runt mina armar och panikslaget "Nanna". Den lilla parveln trodde att jag skulle lämna honom där alldeles ensam, stackarn. Det var bara att lyfta upp honom igen och fortsätta dansa, med världens sötaste gull-unge på armen...<3



Sofie kom hem och jag fick för mig att jag skulle åka ner och ta mig en titt på festen nere hos Erik, något som jag ångrar idag att jag gjorde. Festen var ett helt kaos med bråk och slagsmål. Att pöjker alltid ska ihop å slåss. Till vilken nytta?
Pyttsan va onödigt.
-----

Dagen började med trötthet och världens träningsvärk i armarna. Det är tydligen påfrestande för musklerna med somna-in-dans. :P
Sedan har dagen rullat på med en massa nödvändiga saker som städning, städing åt kaninen, pantning och skräp-slängning. Så nu bor man i en bebo'lig lägenhet igen. Göööööt! :)



Veckan som kommer blir soft när det gäller jobb... Tre lediga dagar har dock minskat till två då jag fått en tid till på coop. Men, jag jobbar bara 2 kvällar, istället för 5-6 som jag annars brukar göra. Nu gäller det att ta tag i viktnedgången igen. Det med basta!



Btw så firar jag och Jimmy 2 år imorn.<3
Så då blir det kanske inte så mycket träning, mer mys och filmtittande. :)



Nee, titta klart på beck.

Tiden går så fort nu för tiden...

Inga kommentarer: