tisdag 24 februari 2009

Fettistag, semeldag

Fettisdagen...
Hur många har inte käkat semla idag?
På coop sålde vi MASSVIS! Folk har frågat efter semlor non-stop, det skyltades om fettisdagen vitt och brett, och på eftermiddags fikat bjöds det på de erkända bullarna.
Enda dagen på året man FÅR vara flötig (almanackan säger det ju själv) utan att få dåligt samvete för att proppa i sig en massa vitt bröd, mandelmassa och grädde (det är ju trots allt fettisdagen), så kan jag inte joina, för jag tycker inte om!
Semlor, nej tack!
Skulle ha varit riktigt kul att säga att jag gick emot strömmen idag, och tog en nytt-tisdag istället för en fet-tisdag.
Men icke. Jag lät bli semlorna, absolut inte svårt.
Jag åt däremot 7-8 kolor istället (fikarummet på coop är förjävligt!). Varför ska just fet-tisdagen betyda att man får äta semlor utan att få dåligt samvete? man kan väl lika gärna få äta några kolor istället? ;)

Hade tänkt börja träna lite dagen till ära. Kroppen känns bättre och bättre och snörvlet är snart borta. Tog en längre morgonpromenad än jag gjort sedan jag först blev förkyld, inte direkt lång. Men längre.
25 minuters promenad resulterade i flera host-attacker som höll på att ta livet av mig. Så nej, tyvärr blev det ingen mer träning än det idag. Kanske kanske kan jag köra ett litet pass på crosstrainern imorn. Jag vill så gärna börja träna igen!!!

Ledig i två hela dagar nu. Oh så skönt. Men det känns faktiskt som att det kommer bli långtråkigt. Utan att kunna träna ordentligt vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Riga-rese-förberedelser ligger högst på listan, sömn ligger som andra.

Näe, slutt på detta.
Film med Jimmy. <3

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du är crazy som inte tycker om semlor... jag älskar semlor, men åt ändå ingen idag :( kanske imorgon. Åh va synd att jag inte är hemma, då kunde jag och du haft långtråkigt tillsammans. eller hittat på nåt så vi slapp ha långtråkigt.Nu kanske vi sitter på varsitt håll och har långtråkigt. Så det kan vara. Ta inte ut din sjuka kropp på crosstrainern, ta det lugnt! Kramar

Sockiss sa...

jag håller med dig helt! semlor är äcklit. har aldri tyckt om. varför kan man inte bara få äta en solbulle eller nåt istället? varför just semmel-dag? ja vill ha solbullens dag. den smakar bättre.