fredag 6 februari 2009

Lugn kväll i soffan, jo tack

Det är så sant som det är sagt.
Gårdagens jobbdag blev allt för lång...och jag vaknade 10 minuter innan jag började imorse. På med kläder, nycklar, plånbok och skor. Ut till bilen, starta, borsta av snö och skrapa is, sen iväg. Vilken underbar prakt morgon att vakna till!

Kom 2 minuter för sent, inget märkbart, men ändå. Inge kul att vara så sliten nu för tiden. "/

Väl på jobbet kommer jag på det. Ingen vägning och inga mått blev tagna i hasten. Fan!
Kanske tar en vägning imorn bitti, om inte så struntar jag i det denna vecka...Då kanske jag blir mycket glatt överraskad nästa Fredag?
Får se hur jag gör.

Kom hem nu ikväll, sliten sliten sliten, efter ännu en alldeles för o-organiserad dag. Redo för en lugn kväll framför tv:n, antingen med eller utan älsk. Men hoj så börjar det ramla in folk...Festens början var visst i min älskade sköna soffa. Huuu..."/
Inte för att jag är emot partyn eller nått, men en dag som denna orkar jag verkligen inte med sådant! Inte heller då jag vill komma i säng tidigt så jag slipper försova mig en dag till. Trots kort dag imorn (8.45-13.00) så måste sömnen få infinna sig tidigt. För det gäller trots allt att orka upp i rätt tid.
Tvingade iväg den lilla partytruppen att fortsätta sin kväll någon annanstans, så nu är jag äntligen ensam. Måste få varva ner en stund.

Helg igen, och det känns riktigt skönt att få vara ledig på Söndag. Det har, trots mindre jobbdagar än vad jag är van med, varit en mycket slitsam vecka. Magsjuka, krångliga frysar, klagande kunder, bort-tappade varor och stress tär på en mer än man tror.
Ska försöka ta mig en lång tur på längdskidorna nån dag under helgen, annars blir det nog rätt lugnt på träningssidan också. Men maten ska jag sköta för en gångs skull! Inge pizzeria mat denna helg inte! Försöker mig ännu en gång på en nyttig helg...Och första kvällen har faktiskt gått bra. Ett glas cola zero är väl det onyttigaste jag fått i mig sen jag kom hem. gooodi.

Nå målvikten innan jag fyller 20?
6 månader och 6 dagar kvar.
Ska verkligen försöka.
Hoppas förståss på att nå den tidigare, men jag behöver ett datum, ett mål, någonting att kämpa för.
12 Augusti 2009 jag väga högst 73 kg!

Oh yes!

Sleepy sleepy...

Inga kommentarer: