torsdag 12 februari 2009

Sätt fläsket i rörelse

Vi skyller på temperaturen!
Med 10 minus på tempen imorse bestämde vi (jag och Pis) oss att hoppa över skidturen och vila dagen till ära. Om det var just graderna, eller latmasken, som satte in vet jag inte riktigt. För nu känns inte -10 alls lika mycket längre. Haha. Men vi har varit duktiga övriga veckan, så jag är nöjd. :)

Tänkte hoppa över träningen helt och hållet idag, förutom promenaderna med Djin förståss. Men nej, maten har lockat mer än vanligt hela dagen och jag har smällt i mig en HEL del skitmat och sötsaker... och jag kände att jag var tvungen att träna lite nu ikväll ändå.

Så 20 minuters hårdkörning på crosstrainern blev mitt humörs räddning för dagen. Fan vad jag älskar effekterna träningen ger! Inte bara kroppsförändringarna, utan också ändringarna som blir på humör och ork.
Wonderbart!

Ledig idag också, skulle vart oerhört skönt, om jag inte hade varit tvungen att åka till Blge på brand- och säkerhetsutbildning med coop. Visst, det var mycket intressant och lärorikt, men ändå. Hela lediga dagen har gått åt att vänta på att klockan skulle bli halv tre och vi skulle åka...Inte direkt den bästa lediga dagen man kan ha. Men nu vet jag iaf vad man ska göra om det börjar brinna eller om jag skulle bli rånad, riktigt bra kunskaper! :)
------

Vet ni vad?
Jag tror att jag kanske börjar se en del förändring nu. :O
Kanske känns det bara så eftersom fler och fler påpekar att jag krympt, eller så börjar min hjärna faktiskt ge mig rätt bilder av mig själv.
Grymt skönt, vilket som!
Personen som stirrar tillbaka på mig spegeln känns smalare, mer vältränad än vad den någonsin känts förr.
Jag är på g, med ett stooort jävla lysande G!
För bara ett halvår sedan skulle jag aldrig i livet lägga ut foton på mig själv så här. Neverrr! Men nu, ja kanske har något hänt med Naannii. Något som gör att hon känner sig mer hemma i sin egen kropp.
Men, det är en bra bit kvar. Detta är bara början!
Mina lovehandels ska minska, magen ska krympa, och fläsket skall minimeras åtminstonde 9 kg till.
Men idag: sååå nöjd, så förbannat jävla glad! :D


Imorn är det vägning och mätning igen, och vi får se om jag fortfarande ligger under det hatade 83-kilos strecket. Jag hoppas för allt i världen att jag gör det, och att det inte bara var förra veckans kräksjuka som gav mig denna nedgång. Men jag har samtidigt slarvat jäkligt denna vecka, så en liten uppgång kan jag nog räkna med...Bara inte över 83...snälla!? :)

Haha. Det blir som det blir.

Nu börjar det röra på sig för Naannii.

(Applåder!)

Inga kommentarer: