onsdag 4 februari 2009

Puckolino puckola

Haha, är jag verkligen så efter? Så jäkla trögtänkt?
Det är ju så man nästan skäms ögonen ur sig, men ändå så kul. Retard!


Stod redo för en "sväng" på crosstrainern nu ikväll. So far so good. Men ojj, där sökte sig mina ögon till en liten pilutt... Har den verkligen suttit där jämt?!
Och vad skulle hända om jag "råkade" snurra den lilla ratten lite? Brakar hela träningsmojängen ihop då, eller skjuter den iväg mig med samma kraft som en sån där katapultstol som man ser i tecknade filmer? :O
Nyfiken som jag är var jag bara tvungen att röra den lite, i farten som jag trampade på.
Å..... HUPP (!!!!!!) så gick det plötsligt mycket trögare!
WOOOOW, jag har hittat motstånds inställningen!


Haha.. Fan va ja känner mig störd. Men vad gör man när man har lånat mojängen, aldrig har tränat på en sådan förut och inte fått tillgång till "Bruksanvisningen"?
Fast det var väl på tiden att undersöka den lite, för långivaren har faktiskt erbjudit mig att köpa den idag. :) 700 är väl bildigt, då den köptes för runt 2000 och bara är använd i 2-3 veckor?
Ska slå till så fort lönen kommer. :)


Då får jag undersöka alla mojänger utan att vara rädd att den ska gå i kras. Fast jag ska nog försöka lägga beslag på beskrivningen också. Kan vara bra för framtida upptäckter (vem vet, den kanske har en katapultknapp nån annanstans).


Annat kuligt som hänt idag:
- Ska köpa längdskidor (fick ett riktig bra pris på 400 kr av Pisas bror. Utan bindning å så, men ändå. Nu blir det åka av!)
- Vera är magsjuk, inte alls roligt det i sig, men jag bytte bort min lediga dag imorn och tar hennes heldag istället, så jag kan jobba ihop de timmar jag missade då jag själv var sjuk.
- Jag orkade upp imorse, Då jag skulle tillochmed (!), och hann därför gå min 45-minuters sväng! Äntligen!
- Orken för träning och viljan att klara av det här en gång för alla har varit grymt stark idag. Jag tackar för det!


Träligast för dagen:
- Chokladkakan i fikarummet fångade min uppmärksamhet. Fööör mycket dessutom. Försökte låta bli, men en liten bit fick jag för mig inte gjorde nånting...Dumt tänkande medför negativa tankar.
- Ångesten för att jag inte valde att bli med systrar och mamma till Egypten börjar krypa på. De åker till solen och värmen på Fredag de jävlarna...å här sitter jag, i kylan. :P Men men, kände att det inte var rätt tillfälle för en sådan resa just nu. Funderar på att göra en lite senare i vår, eller i höst.
- Kaoset på coop. Dagen var verkligen allt annat än lugn. Ett ständigt ringande, för lite personal och en trasig kyl med en massa förstörda varor tillhör inte den perfekta jobbdagen direkt.


Annars ni, har min dag varit mycket bra.

En dagar kvar till vägning. Och jag SKA SKA SKA ligga under 83 kg strecket. Skärpning!




Sussa nu, så jag kan vakna lika pigg som imorse.

1 kommentar:

Anonym sa...

Du är lika teknisk som farsgubben var en gång i tiden ! Ha, ha, ha...
Men det blir bättre när du passerat 40. Kram från Papi