måndag 9 februari 2009

It's gett'in cold in here

Ibland känner jag mig bra lyckligt lottad som fått växa upp med allt detta omkring mig. Skoterturerna (var ute med Linda först, och älsk sen) igår var fantastiska. Så härligt att bara flyga fram över all den snö som vintern gett oss. Naturen är underbar när man sitter på en skoter och tar sig fram i skogar, genom leder och oplogade grusvägar.

Men, det är liiite för kallt om dagarna ändå. Morgonens promenad bjöd på räserfart. Den bitande kylan gjorde att både fötter och armar förfrös inom en minut. Smart som jag är kollade jag inte på termometern förän jag kom in igen... -22 grader! Puuuhhhhhhh.
Å jag går ut i tygskor och mjukisar. Smarrt.
Men, "Stöllvette är ju mä-skicka för å användes", som vi säger.
Tyvärr tror jag använder det lite för mycket ibland . :)


I helgen skötte jag mig jävligt bra! Inte ett pizzeria-besök blev det (det blev idag, men nu pratar vi helg *oskyldig* ). Inte en godis stoppade jag i munnen heller. Och jag satt inte bänkad framför tv:n, utan var istället ute i naturen, umgicks och städade. Jag drack alkoholhaltiga drycker och åt några chirre på Lördagen. Men det är nog allt tror jag.
Är riktigt stolt över mig själv!

Synd bara att min lediga Söndag var så grå, när hel-jobb-dagens väder var helt förbannat underbart. Solen värmde tillochmed en sväng mitt på dagen, då jag hade lunch och förflyttade mig hela 100 meter utomhus, de enda meter i dagsljus på hela dagen.
Dagarna inne på butiken känns grymt långa då man ser ljuset utanför dörren hela tiden.

Måndag idag också...Måndag utan magsjuka, och självklart bjöd kvällen på Wollyboll. Riktigt skoj, mycket umgänge, och ännu mer oseriöst. Det går inte att spela på allvar med de pojkarna(männen, som de själva vill bli kallade)! :)

Imorn ni, så är det en relativt kort dag på cooprettia. 10-17.30. Då blir det morgonpromenad och längdskidor (om det inte är över 12 minus när jag slutar). Jag och Pisa ska försöka oss ta ett steg längre...9 KILOMETER!
Kommer vi orka?
:P

Inga kommentarer: