fredag 31 juli 2009

Pyttelilligt kan vara stort för någon som behöver det...

Fredag kvällskvist sitter och myser i sängen.
Alldeles ensam är jag.
Eller ja...om man bortser från Djin som ligger och sussar här bredvid, Hagel som planterat sig själv i min fotända för natten, Snabel som ockuperat halva datorn för att ligga i värmen av data-fläkten, och tissebäbisarna förståss, som springer runt som yra galningar på golvet nedanför, det vill säga...
Förutom det, och att jag måste lyfta på Snabels huvud varje gång jag ska skriva bokstaven "A", och göra stora bokstäver (känner på mig att det här kan bli ett knasigt inlägg^^) är jag alldeles ensammast i världen. Höhö...
Tacka vet jag alla dessa fyrbenta vänner när Jimmy sover i sommarstugan över helgen. <3
----

Det har varit en jobbig dag på jobbet, och jag önskar nästan att jag kunde ta tillbaka det jag skrev igår, att det skulle bli skönt att slippa vara ledig...
Happ, som vanligt då. Jag är fan ALDRIG nöjd! ;)
Nån mer som känner igen sig kanske? Eller är det bara jag som har denna fula ovana?
Tyvärr var det inte alls nån vidare bra dag att komma tillbaka på jobbet på. Folket var ovanligt griniga och tjatiga idag, potatisen vi nyss fick var halvröten och stressnivån sköt i taket gång på gång på gång. Som en vanlig Fredag, fast typ 10 gånger värre!

Ett tag höll jag faktiskt på å börja gråta av utmattning. Ville bara lägga mig ned, som ett litet barn i trotsåldern, sparka i fötterna och bara SKRIIIIIKA!
Men det gjorde jag förståss inte. Näää, nu fyller jag snart "riktigt vuxen", då är det fan bäst att börja beté sig som en sån också.
Andas och räkna till tio, dra av några snabba svordommar inne på lagret...och så på med happyface't igen...Så fixar allt sig tillslut, utan några extrema barnsligheter.
Det är sjukt hur mycket gladare, och hur mycket bättre humör man kan bli på, bara av att låtsass vara just det.
Vi människor måste vara världsbäst på att lura oss själva! Tack ska vi ha! :)
---

Upp till bevis på vågen idag också.
Tycker än en gång att jag lyckats sköta mig riktigt bra under veckan, om inte minst med sötsakerna, som faktiskt uteblivit helt under veckan (Tror jag? så gott jag kan komma ihåg så? :S ).
Känns som jag börjar vakna till liv igen...Både kroppen och "smaltänkandet" har gått igång igen. yeeeeyy, finally! Välkomna åter!
Om det inte var att jag känner mig så slut i musklerna och lederna, så skulle ja faktiskt kunna säga att jag mår riktigt bra just nu!

Veckans vikt och mått:
Vikt: 81.6 kg (-0.4)
midja: 86.5 cm (-1)
byst: 105 cm (+0.5)
Stjärt: 103 cm (+-0)
Mage: 94.5 cm (-0.5)
Höft: 97 cm (+-0)

Det gick vägen! :D
NEDÅT, och äntligen nedanför 82 strecket igen!
Om ni bara visste hur glad jag blev av denna ytterst pyttelilliga viktnedgång! Kanske för att jag verkligen känner att jag förtjänat den, den här veckan?
Men som sagt, det är en bra bit kvar tills jag är nöjd. Och en bra bit till att komma lägre ned än jag ens kan komma ihåg att jag någonsin varit!
Det är helt enkelt bara att fortsätta kämpa, Jag kommer aldrig nånsin ge upp detta nu...
Inte förän jag står där, med "enbart" 73 kilo på kroppen!
---

Och ja, jag med mitt tjat om mina katter! Guu va dryyyg jag är med allt gnolande...men jag måste bara få visa er två av mina nya bilder på de små:

Tripp, trapp, trull?
Kattdagis nr 1!
Lekplatsen: Hans fötter
Mysplatsen: pälsen på ryggen
Tur att han är en sån lugn och snäll vovve! <3
Usch nej, nu blev det så där sent som det egentligen inte ska bli dagen före jobbdag igen. "/
Lyfta bort Snabelkatten från tangentbordet, stänga av datan och sova kanske?
Sweet dreams!
(Och kommentera gärna, var ett bra tag sen det damp ner nån kommentar nu "/ )

1 kommentar:

Anonym sa...

Otroligt söta missar ! Vi träffar väl dom när det drar ihop sig till 20-kalas. Ha det bra !

Papps och Stina