måndag 13 juli 2009

Varning!! skjutbane-område.

Tjohooo!

Jag tänkte ta en bild, och visa er den alldeles för tighta jeanskläningen. Klänningen med målet att kunna sitta på min kropp, utan att jag ska behöva varna människor i min närhet om "skjutrisk" och flygande knappar.
Trodde det skulle bli enkelt, men det gick faktiskt inte alls nå vidare. "/
För det första så kom jag på att kameran fortfarande inte lagat sig själv efter Ölandsresan då något blev knas med den. OBJEKTIVFEL visas i displayen, innan allt bara blir helsvart. Man kan nu mer titta på bilderna som redan finns, men inte ta några nya med den. Heeyy, min kamera har förvandlats till endast ett fotoalbum! ^^
Därefter gick nästa sak knas...Satte på mig klänningen, gick ut till Jimmy framför tv:n och sa: "Här har du mitt nästa klänning-mål!"
Hans svar: "Varför då? Den passar ju redan!"
Klänningen var inte för liten!!! :O
Nog för att jag testade den utan Bh, och nästan direkt efter joggingturen...men jag lovar, jag försökte ALLT för att få knapparna att Skjuta upp.
Bröstade upp mig så mycket jag bara kunde, tryckte ut magen med all min kraft, fläkade ner mig i soffan med en SMÄLL...Och ÄNDÅ gick det inte att leka skjutbana!
Blev faktiskt nästan lite besviken. "/
Vad ska jag nu ha för mål, om klänningen redan går på?
Kanske var det bara en lyckoträff idag? Imorn är den kanske för liten igen?
Men ja, nästa mål: Att kunna ha klänningen utan att vara rädd för sprättningar i knapparna, ALLA DAGAR!

Träningen med Pis utgick dagen till tråkighet. Men inställd som jag var på träning, blev det som sagt joggingtur ändå. Den första på alldeles för länge. Jobbigare än det var sist. Men det gick, och jag lyckades springa både bort, och hem igen!
Något jag absolut inte brukar lyckas med. Någon som har ett bra svar på varför det alltid är jobbigare att springa hemåt, än bort? ^^

Sötsug till max. Lite naturgodis och en chokladbit har slunkit ner under dagen som onyttigast. För mycket för att vara bra, men bra för att vara denna veckan på månaden (om ni fattar vad jag menar). ^^

Har fått positiva kommentarer på mina inlägg. Ni ska bara veta hur mycket det värmer, och att ni "ger er till känna". :)
Dessutom alltid roligt att veta att nya läsare läser (Tack Ida! :) )
Fortsätt kommentera, så lovar jag att jag ska bli bättre på det samma!
Gladhetsbarrometern går i topp!

Jag måste sussa nu...

Inga kommentarer: