tisdag 28 juli 2009

Full rulle med fullkorn


Jag vill inte vara fri från fullkorn...
Jag vill va full av fullkorn!
Fullkornsprodukter som är ett mycket bättre alternativ än det "vanliga". Men mjaa...jag kanske inte vill vara "proppfull" av det, för det sägs ju inte heller vara bra... (Vad ÄR egentligen bra?, kan man ju undra. Nu för tiden får man ju t.ex. cancer av allt...Chips, Strips, foppatofflor, och ja..vad mer?...bring it on, bring it on...).

Sanningen är den att jag mer än allt just nu vill klara av att välja den mat som är bäst för mig. Den mat som hjälper mig gå ner i vikt, och ger mig ett hälsosammare liv...
Tyvärr bor jag med en fjant-karl (Puss puss älskling ;) ) som skapat nån slags "Hata-fullkornsprodukter-det-är-äckligt"- fobi...en Karl som aldrig i livet skulle välja fullkornsmakaroner framför vanliga.
Nu kommer jag med mina löjliga bortförklaringar igen... men det är faktiskt svårt att vara nyttig "ensam". Latheten sätter in då man faktiskt nångång funderar på att koka två olika grytor med pasta till korven, eller vad det nu ska vara till. Tanken på diskhögen som växer snabbare då det blir EN HEL gryta till att diska...^^
Fy fan va löjligt det låter, att man ens kan vara så in i helvetes jävla lat!?
Det går inte att fortsätta så om man vill komma nånstans här i livet...Så därför övergav jag latheten yesterday förevigt. Det får va slut med det nu! FINITO!
Från och med nu tillagas det två olika grytor med makaroner eller spagghetti (osv...) här i huset! Och när Jimmy lagar mat, får han göra detsamma!
Kan karln vara "löjlig", så kan jag!
Här är det fullkorn som gäller!... och jag har kommit ännu ett steg närmare lathetens slut! :D

Min dag har gått i ett. Jobba, hem på lunch, laga fullkornsmakaroner och tonfisksås, jobba, jobba...Sluta. Umgås med syster, mysa lite med katterna. Äta rester och börja städa...Mitt i städen kom sambo och ville ha bärhjälp. En bäddsoffa, ett soffbord och lite annat tungt flyttades till stugan i Tybyn. Städandet gjordes klart, tvätten hängdes, en ny tvätt lades i, och så var klockan redan HALV TIO!!! :O
Vart tog träningstiden vägen? Och kvällsmat innan 21.00?
**POFF**, det bara försvann! "Allt" jag egentligen planerat att göra efter jobbet. "/

Jaha...tiden bara flyger förbi. Och jag får räkna städningen och möbel-konkandet som dagens enda träning. En alldeles för senad kvällsmat fick det också bli...men jag måste ju ändå äta!
Bättre sent än aldrig?
Gäller det kvällsmat också? ;)

Nu är jag fri från jobbet i två dagar. Imorn ska jag upp tidigt, och med Jimmy till Ludvika för att hämta lite bildelar, sen ska jag träna, och kanske hjälpa faster med den stora flyttstäden. Annars vet jag inte riktigt.
På Torsdag blir det inte heller nån sovmorgon.... "/ För då ska jag vara hos veterinären 8 mil bort redan klockan 09.00...
Grattis Snabel, du ska bli av med dina kulor!
AAAooootch! :S Stackare...
Mattes gullplutt!

Sweet dreams my friends...

Inga kommentarer: