torsdag 11 mars 2010

Systeryster

Har precis pratat i telefon med min syster (ni vet, den blivande sjuksköterskan, den yngre av de båda äldre).
Sextiosju minuter lyckades vi prata bort bara sådär. Fast det kändes som tio.
Det är skönt att få prata av sig ibland. Jag har så mycket att säga hela tiden.
Speciellt om kvällarna!
Ingenting viktigt egentligen, men det är ändå tomt när man kommer på nånting man vill berätta, och inte har någon här att berätta det för. ^^
Riktigt skönt med pratstund! Jag har tur som har mina systrar! :)

Annars har det inte hänt nå speciellt. En dag som alla andra.
Jobba heldag, promenera med vovven, duscha och sitta här och uggla.
Somliga dagar trivs jag inte alls med att allt är som vanligt hela tiden, men andra, som idag, skulle jag inte heller vilja göra ett skit annorlunda.
Det är min största trygghet just nu.

Kämpar som fan på jobbet för att få oss att vinna Mars månads säljtävling. Vi ska sälja så många marabou-godispåsar som möljigt. Vinner vi så får vi pengar till en personalfest!
Jag är taggad som fan!
Det skulle va jävligt skoj att vinna någonting som hela personalen får ta del av, sist vi försökte vinna något sånt trodde vi att hela personalen skulle få åka iväg och segla en dag, men så visade det sig (efter att vi faktiskt blivit en av de vinnande butikerna) att bara EN fick åka!
Vilken jävla besvikelse det blev!
Lika så då jag och Lisa vann resan till New York. Det var en upplevelse utan dess like...men alla var ju inte med då heller.
Nu tycker jag det är dags att vi allihop får hitta på något skojjigt tillsammans, utanför jobbet! :)

Vi har på två dagar gått från att ha sålt 23 stycken på nio dagar, till att ha sålt över 60 stycken på 11. Det kan gå mina vänner, men det gäller att kränga mera! Extra viktigt då vi är en sån liten butik, jämfört med alla Extra och Forum butiker.

Tänk att spöa skiten ur de stora "jättarna"! ^^

Kom å Köööööp!? ;)

1 kommentar:

Musan sa...

Ja skönt med en pratstund... och som sagt tiden flög verkligen iväg. Aldrig har det varit så kort mellan Lindes och Örebro. Tack för trevligt sällskap.