måndag 4 maj 2009

Utsketet äppelmos med hypokondriker-liknande symptom

Jag är slut som människa! I alla fall just för stunden, dagen, natten...
Vette sjutton vad som hänt med min kropp under helgen. Gamla fotbolls- och snowboard skador fläkas upp en efter en. Jag har ont! Känner mig skör som en porslinsdocka!

Det fel-läkta nyckelbenet gör att axeln och övre ryggen knakar till, ben hoppar jämnfotahopp över varandra.
3-faldigigt sträckta ledbandet i höger knä spökar också! Ett snedtramp, och jag vet inte längre om knäet håller eller rasar i nästa steg.
Som grädde på moset har jag haft nå knas i armbågen hela dagen också!
Blääääääää.....!
Jag är rädd när sånna här dagar kommer, vilket de gör lite då och då. Kanske tror man att saker är värre än vad det är. Allt kanske sitter i hjärnan? Trött i huvve= trött i kroppen?
Men jag vill inte ha ont! Inte ens när det kanske inte är så illa som jag lurar mig själv att det är. Orkar inte känna mig som en gammal röten kärring! 19 år och redan klar för sjukhemme!?
Ujujuj!
Kanske är en rehabilitering för hypokondriker en bättre plats för mig i dagsläget?
Haha.
Fan tokke klag!

Volleyboll har trots mitt nära-döden-tillstånd spelats!
För lite folk, och för mycket klag (troligtvis från min sida), för att det skulle bli seriöst. Men kul ändå. Det är huvudsaken! :)

Nu jobbar jag 11-17 imorgon. Sen är jag ledig fram till Lördag. TRE hellediga dagar för träning och bra mat! Vad ska vi då hitta på för skojj?
Tror jag ska leka lite trädgårdstomte och fixa till baksidan lite mer. Plantera ett par blommor, kanske hitta ett par bräder och försöka mig på att snickra ett litet staket?
Sen blir det väl städning som vanligt. Det ser rent sagt förjävligt ut här hemma igen! Undrar vad det bor för enna skitlortar här egentligen! ;)

Nope, Tjockis-naannii tar kvällen nu.
Somnar, lämnar sin slitna halvrötna kropp, och drömmer sig tillbaka till yngre dagar.
Så kanske jag vaknar upp pigg och alert imorn, utan skavanker och hypokondriker-liknande symptom? :D

Det är ett slitet utsketet äppelmos till happyface som lämnar soffan ikväll....





2 kommentarer:

Sockiss sa...

oh... köpa rehband skydd nästa?... ja måste också ha... för mitt knä. gör så jäklarns ont annars... hatar såna dagar när man känner sig som en utsliten reumatisk tant som inte ens orkar trapporna upp till dörrn..

Anonym sa...

Hej Sanna
Som de låter på dig så tycker jag att du ska vila dina 3 lediga dagar..Du verkar slutkörd som de verkar...Så nu vilar du ut.
Kram kram Kicki